سهلان sahlan

تفکیک فضا بدون فاصله با پارتیشن شیشه‌ای + معرفی مدل‌ها و مزایا

مقدمه

با گذشت زمان و پیشرفت دانش و مهارت در هر زمینه‌ای، روش‌ها و ایده‌های جدید جایگزین ایده‌های قدیمی شدند. در زمینه طراحی و معماری هم به همین ترتیب، پیشرفت به‌وجود آمد. پارتیشن‌ شیشه‌ای که یکی از موارد مهم در صنعت معماری و طراحی است با گذشت زمان مورد توجه طراحان قرار گرفت. این نوع پارتیشن اداری علاوه بر اینکه کاربردهای متعددی دارد باعث تغییرات چشمگیری در فضا می‌شود؛ از این‌رو در طرح‌ها و مدل‌های مختلف تولید و عرضه می‌شود. این نوع پارتیشن‌ها که از شیشه سکوریت و با کیفیت ساخته شده‌اند برای تقسیم فضاهای مسکونی، تجاری و اداری مورد استفاده قرار می‌گیرند و از آنجایی که در فضاهای مختلف کاربرد دارند، در اندازه‌ها و شکل‌های گوناگون ساخته می‌شوند. ویژگی اصلی این پارتیشن‌ها عبور دادن جریان طبیعی نور خورشید از درون خود به داخل فضا است؛ از این‌رو فضایی دلچسب و روشن را به شما هدیه می‌دهند.

در این مقاله در سهلان قصد داریم به معرفی انواع پارتیشن شیشه‌ای بپردازیم. سپس در مورد انواع جنس‌های آن صحبت خواهیم کرد، در ادامه مزایا و چالش‌های این نوع پارتیشن را بیان می‌کنیم و در نهایت پس از صحبت در مورد قیمت این نوع پارتیشن‌ها به بیان نکات مهم قبل از خرید می‌پردازیم. با ما همراه باشید.

پارتیشن شیشه‌ای بدون فریم

انواع پارتیشن شیشه‌ای

پارتیشن‌های شیشه‌ای انواع مختلفی دارند. آشنایی با هر کدام از این مدل‌ها باعث می‌شود در هنگام خرید پارتیشن، مدل مناسب با نیاز خود را سفارش دهیم. انواع پارتیشن شیشه‌ای شامل تک‌جداره و دوجداره، طرح‌دار و مات، فریم‌لس، با فریم و برای منزل است. در ادامه به توضیح هر یک از این مدل‌ها پرداخته شده است.

پارتیشن شیشه‌ای فریم‌دار

پارتیشن اداری تک جداره

پارتیشن اداری تک جداره یکی از انواع پارتیشن‌های شیشه‌ای است که برای تفکیک فضاهای مختلف اداری و مسکونی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این مدل که از جدیدترین مدل‌ها در میان انواع پارتیشن‌ها است قیمت مناسب‌تری نسبت به مدل‌های دوجداره دارد؛ از این‌رو محبوبیت بیشتری در بین خریداران پیدا کرده است. پارتیشن شیشه‌ای تک‌جداره علاوه بر اینکه نظم‌دهنده‌ای فوق‌العاده برای محیط‌های اداری است باعث ایجاد ظاهری زیبا و دلچسب می‌شود. همچنین از آنجایی که نصب راحتی دارد و قیمت آن از دیوارهای گچی و سیمانی بسیار مناسب‌تر است در میان کسانی که قصد خرید پارتیشن اداری دارند طرفداران زیادی دارد.

از آنجایی که برای نصب پارتیشن شیشه‌ای تک جداره از شیشه‌های سکوریت با ضخامت 8 تا 10 میلی‌متر استفاده می‌شود تا حد زیادی می‌تواند از آلودگی‌های صوتی جلوگیری کند؛ از این‌رو استفاده از آن در محیط‌هایی که شلوغ و پر رفت‌وآمد هستند بسیار مناسب و کاربردی است. این نوع پارتیشن‌ اداری نور طبیعی خورشید را به داخل فضا منتقل می‌کند؛ لذا در ساعات روز مصرف برق را محدود می‌کند. داشتن عایق حرارتی یکی دیگر از ویژگی‌های منحصر به‌فرد پارتیشن‌های تک‌جداره شیشه‌ای است که باعث جلوگیری از اتلاف انرژی می‌شود. پارتیشن تک جداره قابلیت جدا کردن اجزاء و نصب مجدد را دارد به همین خاطر در صورت جابه‌جایی می‌توان آن را به راحتی از یکدیگر باز کرد و مجددا نصب نمود.

پارتیشن شیشه‌ای تک جداره

پارتیشن شیشه‌ای طرح‌دار و رنگی و مات

پارتیشن‌های شیشه‌ای از نظر ظاهر در مدل‌های مختلف مات، طرح‌دار و رنگی تولید می‌شوند. هر کدام از این مدل‌ها با توجه به نیاز مصرف‌کننده و سلیقه او مورد استفاده قرار می‌گیرد. شیشه‌های مات همان‌طور که از نامشان مشخص است غیر شفاف هستند و مانع از دید مستقیم به داخل فضا می‌شوند. پارتیشن‌هایی که دارای شیشه‌هایی با این ویژگی هستند برای حفظ حریم خصوصی در فضاهای اداری و مسکونی مورد استفاده قرار می‌گیرند. البته ناگفته نماند که این مات بودن مانع عبور نور نمی‌شود؛ بلکه نور را هم به خوبی از خود عبور می‌دهد و فضای روشن و دلچسبی را ایجاد می‌کند.

پارتیشن شیشه‌ای رنگی دارای شیشه‌هایی در رنگ‌های مختلف است. این شیشه‌ها هم به صورت کاملاً رنگی طراحی می‌شوند و هم به صورت نیمه‌شفاف و یا مات تولید می‌شوند. استفاده از شیشه‌های رنگی خصوصاً اگر متناسب با دکوراسیون داخلی اداره باشد جذابیت خاصی به فضا می‌بخشد. استفاده از این مدل پارتیشن بیشتر برای فضاهای تجاری و دکوراتیو کاربرد دارد. پارتیشن‌های طرح‌دار شیشه‌ای انتخاب کسانی است که دوست دارند طرح‌های جذاب و متفاوت در فضا ایجاد کنند. در این پارتیشن شیشه‌ای به کمک فناوری چاپ، نقش و نگارهای سنتی، هندسی و یا لوگوهای برند بر روی شیشه حک می‌شود. این ویژگی باعث تمایز این مدل پارتیشن با مدل‌های رنگی و مات شده است.

پارتیشن شیشه‌ای مات

پارتیشن فریم‌لس شیشه‌ای

پارتیشن‌های فریم‌لس برخلاف پارتیشن‌های قدیمی که فریم‌های بزرگی داشتند و فضا را زشت می‌کردند دارای فریم بسیار نازکی هستند. قیمت این مدل پارتیشن شیشه‌ای نسبت به مدل‌های فریم‌دار، مناسب‌تر است. همچنین در برابر فشار، وزن سنگین و حرارت استحکام بالایی دارد؛ از این رو در بین خریداران جذابیت و محبوبیت بالایی دارد. این مدل‌ها انتخاب مناسبی برای فضاهای کوچک هستند چرا که فریم بسیار نازکی دارند و هیچ فضایی را از مساحت دفتر اشغال نمی‌کنند.

شیشه‌هایی که در طراحی این مدل‌ها استفاده می‌شود تنوع بالایی دارند که معروف‌ترین آنها شیشه‌های مات و شفاف هستند. اگر به دنبال بهترین کیفیت شیشه برای پارتیشن فریم‌لس خود هستید شیشه‌های شفاف یا سوپر کلیر را انتخاب کنید. شفافیت این مدل‌ها باعث می‌شود نور خورشید به خوبی از آن عبور کند و جلوه زیبایی به فضا داده شود. البته اگر می‌خواهید برای اتاق جلسات یا اتاق‌هایی که نیاز است سطح دید کمتری داشته باشد از پارتیشن استفاده کنید حتماً پارتیشن‌ شیشه‌ای مات را انتخاب کنید. این مدل پارتیشن فریم‌لس فضای اتاق را از بقیه قسمت‌ها جدا می‌کند و یک فضای محرمانه برای افراد داخل اتاق فراهم می‌کند.

پارتیشن شیشه‌ای فریم‌لس

پارتیشن شیشه‌ای برای منزل

با توجه به اینکه زندگی‌های آپارتمانی نسبت به گذشته رشد پیدا کرده و فضای منازل کوچک‌تر شده است استفاده از پارتیشن‌های شیشه‌ای به عنوان جداکننده در منازل رایج شده است. انواع پارتیشن شیشه‌ای در واقع به ما کمک می‌کند که با هزینه کم، سبک جدیدی را در منزل خود ایجاد کنیم. این پارتیشن‌ها فضای زیادی را اشغال نمی‌کنند و از آنجایی که قابلیت عبور نور طبیعی خورشید را دارند محیط خانه را دلبازتر و روشن‌تر نشان می‌دهند. همچنین وجود شیشه‌ها باعث می‌شود که فضای خانه بزرگتر از آن چیزی که هست به نظر برسد. دیوارهای ثابت آجری قابلیت جابه‌جایی ندارند در حالی‌که جداکننده‌های شیشه‌ای مانند دیوارهایی هستند که به راحتی جابه‌جا می‌شوند و قابلیت تغییر دکوراسیون خانه را به خوبی امکان‌پذیر می‌سازند.

بیشتر افراد پارتیشن‌ شیشه‌ای را در بانک‌ها، اداره‌ها و مراکز درمانی دیده‌اند در حالی‌که استفاده از آنها در قسمت‌های مختلف خانه مانند حمام، آشپزخانه و اتاق خواب فضایی جذاب را ایجاد می‌کند. این نوع پارتیشن‌ شیشه‌ای با درب و یا بدون درب طراحی می‌شوند. نوع درب‌های این محصول می‌تواند از نوع ریلی، لولایی و یا تاشو باشد.

پارتیشن برای منزل

پارتیشن با دو جداره

در ساخت پارتیشن با دو جداره برخلاف پارتیشن شیشه‌ای تک جداره از پروفیل آلومینیومی و دو قسمت شیشه‌ای تشکیل شده است. این شیشه‌ها بیشتر از جنس سکوریت هستند؛ البته گاهی از شیشه لمینت هم در ساخت اینگونه پارتیشن‌ها استفاده می‌کنند. شیشه‌های به کار رفته در پارتیشن دو جداره شیشه‌ای به صورت مات، طرح‌دار و یا شیشه‌ای است. بین این شیشه‌ها گازی قرار دارد که باعث می‌شود در برابر صوت و حرارت مانند یک عایق خوب عمل کند. عایق صوتی پارتیشن‌های دوجداره بسیار بالا است بنابراین مناسب محیط‌هایی است که در آنجا سروصدا و رفت‌وآمد زیاد است. پارتیشن‌های دوجداره ارتفاع خاصی ندارند؛ گاهی تا سقف کشیده می‌شوند و گاه به صورت نصفه نصب می‌گردند. ارتفاع این پارتیشن شیشه‌ای را کارفرما متناسب با سلیقه خود و نوع نیازی که دارد تعیین می‌کند.

اگر قصد خصوصی‌سازی فضای داخل پارتیشن را دارید شیشه‌های سکوریت مات را هنگام خرید انتخاب کنید و یا از پرده‌های کرکره‌ای بین سکوریت‌ها استفاده کنید. استفاده از پرده‌ها باعث می‌شود هر زمان که قصد دارید فضا را خصوصی کنید پرده‌ها را پایین بکشید و در زمان‌های دیگر پرده‌ها را بالا بکشید تا فضای داخلی روشن و قابل دیدن باشد.

پارتیشن دو جداره

پارتیشن دارای فریم

پارتیشن دارای فریم یکی از انواع پارتیشن شیشه‌ای است که در فضا‌های مختلف قابل استفاده است. این پارتیشن برخلاف مدل‌های فریم‌لس دارای فریم و چارچوب بزرگتری است. بسیاری از کارفرمایان و مدیران به خاطر ویژگی‌های خاص پارتیشن فریم‌دار، برای محیط کاری خود این مدل جداکننده را می‌پسندند. از مهم‌ترین مزایای پارتیشن‌های دارای فریم راحتی در نصب، تنوع در نوع شیشه و نوع فریم، عایق خوب صدا و حرارت، زیبایی و از همه مهم‌تر قیمت مناسب است. البته از آنجایی که از متریال بیشتری در ساخت این مدل پارتیشن استفاده شده است زمان و هزینه ساخت آن بیشتر از مدل‌های بدون فریم است.

پارتیشن دارای فریم

انواع ضخامت و جنس در خرید پارتیشن شیشه‌ای

انواع ضخامت و جنس در خرید پارتیشن شیشه‌ای به دو دسته پارتیشن تک جداره فریم‌دار و پارتیشن دوجداره فریم‌دار تقسیم می‌شود. این مدل‌ها هر کدام ویژگی‌های خاص خود را دارند که قبل از خرید بهتر است با آنها آشنا شوید.

پارتیشن تک جداره فریم‌دار

طراحی پارتیشن‌های تک‌جداره فریم‌دار زیبا و دارای ظرافت خاصی است. از آنجایی که این مدل پارتیشن دارای یک جداره است نسبت به مدل‌های دو جداره عایق صدای کمتری ایجاد می‌کند؛ لذا استفاده از آن برای محیط‌های کوچک و آرام اداری بسیار مناسب است. پارتیشن‌ شیشه‌ای تک‌جداره از معمولی‌ترین انواع پارتیشن‌ها است که قیمت نسبتاً پایینی دارد. از این‌رو برای کسانی که قیمت پایین برایشان اهمیت دارد خرید این مدل پارتیشن پیشنهاد می‌شود. در این مدل، اطراف پارتیشن به وسیله یک فریم آلومینیومی پوشیده می‌شود. این فریم علاوه بر کنترل صدا، باعث زیباتر شدن پارتیشن و ایجاد فضایی جذاب و چشمگیر می‌شود.

پارتیشن تک جداره فریم‌دار

پارتیشن شیشه‌ای دو جداره فریم‌دار

اگر حفظ حریم خصوصی در محیط کار برایتان حرف اول را می‌زند حتماً در هنگام خرید پارتیشن به سراغ مدل‌های دوجداره بروید. این مدل‌ها با فریم آلومینیومی و شیشه سکوریت‌شده حریم خصوصی کارمندان را به خوبی حفظ می‌کند و به شما این امکان را می‌دهد که از شفافیت فضا و روشنایی آن لذت ببرید. قسمت‌هایی از بخش‌های شیشه‌ای این مدل پارتیشن با فریم آلومینیومی ضخیم پوشیده شده است؛ از این‌رو مقاومت بهتری نسبت به مدل‌های تک‌جداره فریم‌لس دارند. اگر دوست دارید به کمک جداکننده‌ها یک محیط متنوع را در محل کار خود ایجاد کنید به سراغ این‌گونه پارتیشن‌ شیشه‌ای بروید؛ چرا که این مدل‌ها به خاطر داشتن فریم آلومینیومی در طرح‌های متنوع تولید می‌شوند.

پارتیشن شیشه‌ای دوجداره مات

مزایا و چالش‌های پارتیشن شیشه‌ای بدون فریم

همان‌طور که گفتیم پارتیشن‌های شیشه‌ای بدون فریم پارتیشن‌هایی هستند که در ساخت آنها از یک فریم بسیار نازک استفاده شده است. دانستن مزایا و چالش‌های پارتیشن شیشه‌ای بدون فریم می‌تواند شما را در انتخاب بهتر نوع پارتیشن کمک کند. از مهم‌ترین مزایای پارتیشن‌های بدون فریم شیشه‌ای می‌توان به موارد مختلفی اشاره کرد. این نوع پارتیشن به خاطر داشتن جنس خوب شیشه‌‌ای، عایق خوب صوتی است. زیبایی و جذابیت بصری این مدل پارتیشن بالا است و تنوع در سبک‌های مختلف آن، باعث شده که بتوان از آن در محیط‌های مختلف استفاده کرد. این پارتیشن شیشه‌ای جریان هوا را به خوبی از خود عبور می‌دهد، همچنین تمیز کردن شیشه‌های آن به سهولت انجام می‌شود. ایمنی پارتیشن‌های بدون فریم با شیشه‌های لمینت‌دار بالا است و از همه مهم‌تر هزینه پایین‌تری نسبت به مدل‌های دیگر دارد.

در مقابل پارتیشن‌های بدون فریم شیشه‌ای با همه مزایایی که دارند با چالش‌هایی نیز همراه هستند. شیشه نسبت به سایر مصالح حساسیت بیشتری در برابر ضربه دارد و به آسانی شکسته و خراشیده می‌شود. این مدل پارتیشن انتقال گرما و سرما را نمی‌تواند به خوبی کنترل کند و عایق حرارتی چندان مناسبی نیست. هرگونه خسارتی که به شیشه‌ها وارد شود باعث می‌شود که به تعویض کامل شیشه نیاز پیدا کنید. همچنین از آنجایی که عایق خوب صدا هستند برای افرادی که به صداهای محیطی نیاز دارند چندان مناسب نیستند.

پارتیشن شیشه‌ای بدون فریم

قیمت پارتیشن شیشه‌ای

خرید پارتیشن‌های شیشه‌ای مانند دیگر لوازم ضروری محیط‌های اداری نیازمند صرف هزینه است؛ لذا قبل از خرید باید به قیمت پارتیشن شیشه‌ای توجه کرد و مدل‌های مختلف را با یکدیگر مقایسه کرد. قیمت این مدل‌ها به عوامل مختلفی مانند برند شیشه سکوریت‌شده و نشکن، ضخامت شیشه، تعداد دیواره‌ها، تک‌جداره یا دوجداره بودن آن، فریم‌دار یا فریم‌لس بودن آن، کیفیت ساخت پروفیل و متراژ پارتیشن بستگی دارد. این عوامل هر کدام روی کیفیت و یا ظاهر پارتیشن تأثیر می‌گذارند و در نتیجه قیمت را تحت تأثیر قرار می‌دهند. قیمت پارتیشن‌های دوجداره نسبت به مدل‌های دیگر بالاتر است زیرا در ساخت آنها از پروفیل‌های ضخیم، دولایه شیشه و مصالح بیشتری استفاده شده است. پارتیشن‌های فریم‌دار هم نسبت به پارتیشن‌های فریم‌دار قیمت بالاتری دارند چرا که از فریم و قاب در اطراف آن استفاده شده است و طرح‌های متنوع‌تری دارد.  

پارتیشن شیشه‌ای شیک

نکات مهم قبل از خرید پارتیشن شیشه‌ای

قبل از خرید انواع پارتیشن‌های شیشه‌ای باید به یک سری نکات توجه کرد تا خرید بهتری داشت. نکات مهم قبل از خرید این مدل جداکننده شامل موارد زیر است:

طرح‌ها و مدل‌های پارتیشن

پارتیشن شیشه‌ای به عنوان یکی از انواع پارتیشن‌ها دارای طرح‌ها و مدل‌های متنوعی است. اولین نکته‌ای که باید در هنگام خرید این مدل پارتیشن مدنظر قرار داد توجه به طرح‌های مختلف آن است. اگر از یک شرکت معتبر خریداری کنید در انتخاب یک طرح مناسب، به خوبی شما را راهنمایی می‌کنند. در مورد انواع مختلف پارتیشن‌های شیشه‌ای با شما صحبت کردیم. سعی کنید مدل و طرحی را انتخاب کنید که با فضای شما هم‌خوانی داشته باشد. رنگ‌های مشکی و نقره‌ای از رایج‌ترین رنگ‌های پروفیل پارتیشن‌ شیشه‌ای هستند. همچنین می‌توانید مدلی را انتخاب کنید که تا سقف کشیده می‌شوند و یا تا نصفه مورد استفاده قرار می‌گیرند. هر دوی این مدل‌ها زیبا و شیک هستند و بستگی به سلیقه و نیاز شما دارند.

پارتیشن شیشه‌ای طرح‌دار

قیمت محصول

دومین نکته‌ای که در هنگام خرید باید مدنظر قرار دهید قیمت محصول است. پارتیشن شیشه‌ای از مدرن‌ترین پارتیشن‌هایی هستند که توسط شرکت‌های مختلف به فروش می‌رسند لذا قیمت‌های متفاوتی دارند. همیشه اولویت برای شما کیفیت کار باشد؛ لذا شرکت‌هایی را برای خرید انتخاب کنید که علاوه بر قیمت، کیفیت مناسبی هم داشته باشند. البته اگر می‌خواهید یک پارتیشن اقتصادی را برای خرید انتخاب کنید جنس‌هایی را انتخاب کنید که شیشه آن با ترکیبی از بقیه جنس‌ها ساخته شده است و قیمت پایین‌تری دارد.

دکوراسیون فضا

سومین نکته‌ای که در هنگام خرید پارتیشن شیشه‌ای باید به آن توجه کرد دکوراسیون فضایی است که قرار است پارتیشن در آنجا استفاده شود. اگر سبک شرکت و محل کار شما به گونه‌ای است که مدل‌های شیشه‌ای جلوه زیبایی در آنجا ایجاد نمی‌کنند به سراغ مدل‌های دیگر پارتیشن بروید. اما اگر فضای مدرنیته‌ای دارید که با نصب کردن پارتیشن‌های شیشه‌ای زیبایی‌اش دو چندان می‌شود حتماً به سراغ اینگونه پارتیشن‌ها بروید. بهتر است که از مدل‌های مکعبی کامل در محیط کار خود استفاده کنید تا فضا را زیبا‌تر و پیشرفته‌تر نشان دهد.

پارتیشن متناسب با دکوراسیون اداره

جمع‌بندی

پارتیشن شیشه‌ای یک پارتیشن اداری است که طرفداران زیادی دارد. انواع جداکننده‌های شیشه‌ای شامل تک‌جداره، طرح‌دار، رنگی و مات، فریم‌لس، فریم‌دار، دوجداره و پارتیشن برای منزل توسط شرکت سهلان به فروش می‌رسد. این مدل‌ها هر کدام ویژگی و مزایای خاص خود را دارند که هر کس متناسب با نیاز خود یکی از آنها را برای خرید انتخاب می‌کند. انواع ضخامت و جنس پارتیشن‌های شیشه‌ای شامل پارتیشن تک‌جداره فریم‌دار و پارتیشن دوجداره فریم‌دار است. از مزایای مدل‌های بدون فریم شیشه‌ای می‌توان به جنس خوب شیشه‌ها، عایق خوب صوتی، زیبایی و تنوع در سبک آن اشاره کرد. از طرفی این پارتیشن با چالش‌هایی مانند حساسیت در برابر شکستگی و خراشیدگی و عایق حرارتی نه چندان خوب همراه است. قیمت پارتیشن شیشه‌ای به عوامل مختلفی مانند کیفیت ساخت پروفیل‌ها، متراژ پارتیشن، تک‌جداره یا دوجداره بودن آن، فریم‌لس یا فریم‌دار بودن آن، ضخامت شیشه‌ها، برند شیشه‌ها و... بستگی دارد. قبل از خرید این محصول باید به نکات مختلفی مانند طرح‌ها و مدل‌های مختلف پارتیشن، قیمت محصول و تناسب آن با دکوراسیون فضا توجه کرد.

پارتیشن فریم‌دار شیشه‌ای

سؤالات متداول

پارتیشن شیشه‌ای دو جداره چه مزایایی دارد؟

این پارتیشن مقاومت بسیار بالایی دارد، عایق صدا و حرارت بسیار خوبی است. در میان دو شیشه‌ای آن می‌توان از پرده‌های کرکره‌ای برای خصوصی‌سازی فضا استفاده کرد؛ لذا مناسب فضاهایی است که نیاز به حفظ حریم خصوصی دارند.

اصلی‌ترین تفاوت پارتیشن‌ شیشه‌ای تک‌جداره و دوجداره در چیست؟

پارتیشن‌های تک‌جداره از آنجایی که یک لایه شیشه‌ای دارند نسبت به مدل‌های دوجداره عایق صدا و حرارت کمتری دارند. لذا پارتیشن تک‌جداره بیشتر مناسب محیط‌های کوچک و آرام است و پارتیشن‌های دوجداره بیشتر مناسب فضاهای بزرگ و شلوغ است.

طول عمر پارتیشن‌ شیشه‌ای چقدر است؟

پارتیشن‌های شیشه‌ای از آنجایی که از فریم‌های آلومینیومی و شیشه‌های مستحکم سکوریت‌شده ساخته شده است طول عمر بالایی دارد و اگر به درستی نصب و اجرا شود سالیان سال می‌توان از آن استفاده کرد.

گالری تصاویر