سهلان sahlan

پارتیشن اداری مدرن | انواع مدل‌ها| 18 ایده | قیمت

مقدمه

پارتیشن اداری چیست؟ این دیوارهای پیش ساخته اداری، در واقع یک نوع تقسیم کننده یا جدا کننده می‌باشد که برای تقسیم بندی فضاهای مختلف داخلی، در محیط کار استفاده می‌شود. پارتیشن بندی اداری، یکی از آسان‌ترین و کم هزینه‌ترین روش‌ها برای تقسیم بندی فضا به بخش‌های مختلف و بهینه‌سازی هرچه بیشتر آن می‌باشد. با استفاده از آن، می‌توان محیط کاری را به فضاهای بهینه و بخش‌های مختلف متناسب با نیاز تقسیم کرد.

این موجب می‌شود هم فضاهای بیشتری در اختیار کارمندان باشد و هم فضاها نظم بگیرد و از طرفی با هزینه کم، دیوارکشی داخلی انجام داد و تمرکز کارمندان را افزایش داد. در این مقاله به طور مفصل به پارتیشن بندی اداری، نکات مهم برای خرید، مزایا و معایب آن اشاره شده و به معرفی شرکت سهلان، که از شرکت‌های معتبر و باتجربه در این زمینه می باشد، پرداخته ایم.

پارتیشن اداری مدرن در کنار گل ها در فضای کاری

انواع پارتیشن بندی اداری

انواع پارتیشن‌های اداری، از متریال مختلفی مثل شیشه ،چوب، ام دی اف، پی‌وی‌سی، تخته‌های سه لایه، انواع پارچه‌ها، آلومینیوم و سیمان و آجر تولید می‌شوند. این تقسیم کننده‌های فضا، در طرح‌ها و مدل‌های بسیار متنوعی تولید می‌شوند و سریع‌ترین روش برای تقسیم بندی فضای داخلی خانه یا محیط کار می‌باشند. در ادامه به برخی از پرطرفدارترین انواع این تقسیم کننده ها و ویژگی‌های هر یک می پردازیم.

فریم لس

تقسیم کننده‌های بدون فریم یا فریم لس، یکی از انواع پارتیشن‌های اداری از جنس شیشه‌ می‌باشند که قاب یا فریم ندارند. در این دیوارهای جداکننده، در واقع شیشه‌ها یکدست بوده و مانعی در میان آنها وجود ندارد. این مدل‌ها، ظاهر بسیار زیبایی دارند. برای محل‌هایی که رفت و آمد زیاد نیست، بسیار مناسبند. همچنین برای فضاهای اداری که دکوراسیون لوکس و مدرنی دارند، معمولا مدل‌های فریم لس استفاده می‌شود و جایگزین بسیار عالی و خوبی به جای دیوار است.

 مدل‌های بدون فریم، یک راه سریع برای انجام تغییرات در یک اداره یا شرکت می‌باشند. در این پارتیشن‌ها، در میان شیشه‌ها، هیچ نگهدارنده‌ای وجود ندارد. بسیار زیبا و مقرون به صرفه می‌باشد. جذابیت و ظاهر زیبایی دارد و معمولاً در برابر ضربه نیز مقاوم است. برای نصب نمودن این پارتیشن‌ها روی دیوار یا کف، نیاز به سوراخ کاری وجود ندارد و به راحتی با انواع سطوح ناصاف نیز مطابقت پیدا می‌کند.

دوجداره

مدل‌های دوجداره، نوعی تقسیم کننده‎‌اند که همانطور که از اسمش پیداست، از دو دیواره شیشه‌ای تشکیل شده است. این مدل گاهی با فریم و گاهی بدون فریم ساخته می‌شود. شیشه‌های دوجداره عایق بسیار خوبی برای صدا و انتقال حرارت در فضا به وجود می‌آورند و در کنار ظاهر زیبا بسیار کاربردی می‌باشند.

پارتیشن اداری با شیشه

جمع شونده

تقسیم کننده‌های متحرک، قابل تغییر مکان و جابجایی می‌باشند و جزو موارد به صرفه و اقتصادی هستند. چرا که متناسب با نیاز می‌توان آنها را در فضاهای مختلف جابجا نمود. به دلیل انعطاف پذیری زیاد آنها، در فضاهای اداری و شرکت‌ها زیاد استفاده می‌شوند. طراحی این سازه‌ها به گونه‌ای است که به صورت قطعات کاملاً مستقل و جدا از همدیگر طراحی می‌شوند. به همین دلیل، قابلیت جابجایی دارند. با استفاده از این تقسیم کننده‌های جذاب، می‌توان بخش‌های چند منظوره و زیبایی در محل کار یا شرکت خود ایجاد نمود و در زمان نیاز، چیدمان آن را عوض کرد.

مثلاً زمان نیاز به اتاق جلسات، فضا را بازتر نمود و زمان عدم نیاز به آن دفتر کار به دو قسمت تقسیم کرد. مدل‌های جمع شونده جزو پارتیشن‌های متحرک می‌باشند که با استفاده از لولا‌های مفصلی، قابل جمع شدن اند. استفاده از این مقسم‌ها، بسیار به صرفه و اقتصادی است و قیمت مناسبی دارد. همچنین فضای کمی را نیز اشغال می‌کند. برخی مدل‌های این تقسیم کننده‌های تاشو، به صورت آکاردئونی طراحی می‌شوند که در موقع عدم نیاز، کاملا جمع می‌شوند و جای کمی اشغال می‌کنند. این نوع پارتیشن ها، علاوه بر جداسازی فضا، ظاهر بسیار شیک و زیبایی را به محیط کار شما می‌دهند.

تقسیم‌کننده های متحرک، برای فضاهایی که در آنها رفت و آمد زیاد است بسیار مناسبند. این مدل‌ها قابلیت‌های ویژه‌ای دارند و در برخی طرح‌ها ‌می توان با استفاده از آن‌ها، متناسب با تعداد افرادی که در اتاق قرار می‌گیرند، اناق را بزرگ و یا کوچک کرد. مدل‌های متحرک را با استفاده از جفت‌هایی به زمین وصل می‌کنند. امکان جابجایی آنها بسیار آسان است و در برخی مدل‌ها به راحتی باز و بسته می‌شوند.

پارتیشن بندی اداری با صندلی نارنجی

شیشه ای

تقسیم کننده‌های شیشه‌ای، یکی از بهترین و پرطرفدارترین انواع پارتیشن اداری برای دفاتر، محل کار و ساختمان‌های اداری می‌باشند. این مقسم‌ها، برای مدیران بسیار مفیدند. چرا که می‌توانند در عین تقسیم فضا، کارمندان خود را نظارت کنند. استفاده از تقسیم‌کننده های شیشه‌ای، درعین ظاهر زیبا و مدرنی که به فضای شما می‌دهد، باعث می‌شود نور به هیچ عنوان در فضا کم نشود و منجر به عملکرد بهتر کارمندان در محیط کار خواهد شد. این تقسیم کننده‌ها، در دو نوع فریم لس و یا فریم‌دار تولید می‌شوند و در بعضی از انواع آنها، می‌توان از شیشه‌های هوشمند با قابلیت تغییر رنگ یا مات شدن استفاده نمود.

تقسیم کننده‌های شیشه‌ای را می‌توان به عبارتی یک دیوار نامرئی دانست که قادر است نور را در سطحی عالی از خود عبور دهد. در کنار تقسیم بندی فضا، ظاهر مدرن و بسیار جذابی نیز به محیط شما می‌دهد. در این تقسیم کننده‌ها، از پنل‌های بزرگ شیشه‌ای استفاده می‌شود که در طرح‌ها و مدل‌های مختلفی طراحی می‌شوند و کمک می‌کند خیلی سریع و ساده فضا را کاربردی‌تر نمایند. طراحی این پارتیشن‌ها بسیار متنوع و وسیع می‌باشد و قدرت انتخاب بالایی را به افراد می‌دهد. هر فرد می‌تواند انواع پارتیشن اداری شیشه ای را متناسب با نیاز و فضای خود، در انواع فریم‌ها و شیشه‌های مختلف انتخاب کند.

اصلی ترین مزایای پارتیشن اداری

پارتیشن‌بندی اداری، یک راهکار بسیار عالی برای تقسیم بندی فضا و بهینه‌سازی آن می‌باشد. استفاده از این تقسیم کننده پرطرفدار، مزایای ویژه‌ای دارد که از مهمترین آنها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

مدل پارتیشن اداری

تقسیم بندی انواع فضاها

بخش‌بندی فضاها با پارتیشن اداری، به صورت افقی و یا عمودی می‌باشد که متناسب با نوع فضا طراحی می‌شود. این به شما کمک می‌کند تا در فضاهای مختلف، بدون نیاز به دیوارکشی، محیط‌های کوچک یا اتاق‌های کوچک ایجاد کرد. لازم به ذکر است که از این تقسیم کننده‌ها، می توان در انواع فضاها استفاده نمود. معمولا در فضاهای کوچکتر و کم‌نور، از مدل‌های شیشه‌ای استفاده می‌شود که محیط کار تیره و گرفته نشود.

اما در فضاهای بزرگ دست کارفرما بازتر است. به طور کلی، تنوع وسیعی که در انواع طرح، جنس و مدل پارتیشن اداری وجود دارد، موجب شده توجه کارفرمایان زیادی را به خود جلب کند و روشی بسیار محبوب، برای تقسیم‌بندی انواع فضاها باشد.

کمک به ایجاد یک حریم خصوصی برای افراد

به کار بردن پارتیشن اداری، یک فضای خصوصی برای افراد ایجاد می‌کند تا بتوانند با خیال راحت و با تمرکز بالا به کار خود بپردازند. در این صورت، راحت‌تر می‌توانند تفکر کنند و کارها را با بهره‌وری بالاتر اداره نمایند.

امکان تقسیم بندی فضا بدون کاهش نور

با استفاده از انواع پارتیشن‌ها، می‌توان در کنار تقسیم بندی فضا نور محیط را حفظ کرد. یکی از موضوعات مهم در هر محیطی، کنترل نور و تناسب آن می باشد. برای تقسیم یک فضا با دیوارهای آجری یا گچی، نور محیط کم و فضا تاریک می شود. در این صورت ممکن است بهره‌وری کارکنان کم شود. اما استفاده ار پارتیشن اداری در طرح‌های شیشه‌ای، نه تنها ظاهر زیبا و مدرنی به فضای شما می‌دهد، بلکه نور محیط را نیز حفظ می‌کند.

انواع پارتیشن اداری

طراحی زیبا

استفاده از دیوار برای تقسیم بندی فضا علاوه بر نیاز به بنایی هم نور محیط را کم می‌کند و هم فضای شما را بسیار کوچک می‌کند اما در صورتی که برای تقسیم بندی فضا از انواع مدل‌های پارتیشن در طرح‌های مختلف استفاده کنید علاوه بر ایجاد فضای بهینه ظاهر زیبا و شیکی را نیز خواهد داشت.

امکان جابجایی و انعطاف

پارتیشن اداری، به دلیل اینکه نوعی دیوار آماده و پیش ساخته است، امکان قرار دادن در هر شرایط و فضایی را دارد. همچنین انعطاف پذیری آن برای تغییر و جابجایی در فضاهای مختلف زیاد است. به راحتی می‌توان آن را تغییر مکان داد و مثلا موقتی، اتاق بزرگی را نصف کرد و زمان جلسات، دیوار را به حالت قبل برگرداند و اتاق را بزرگ نمود.

افزایش تمرکز کارمندان

گاهی شغل افراد به گونه‌ای است که نیاز به فضای بسته و ساکت دارند. از طرفی دیوارکشی محیط کار، امری سخت و پرهزینه و در عین حال نازیبا است. بنابراین یک راهکار بسیار خوب برای ایجاد فضای خاص، استفاده از دیوارهای پیش ساخته می‌باشد. که مانع عبور صدا شده و تمرکز کارمندان را بالا می‌برد. به طور کلی استفاده از پارتیشن اداری، به شما کمک می‌کند از فضای خود استفاده بهینه کرده و محیط کار را برای کارمندان به بهترین وجه ممکن طراحی کنید.

 پارتیشن اداری چوبی

معایب پارتیشن بندی اداری

هرچند تقسیم کننده‌های اداری، مزایای زیادی دارند، اما گاهی معایبی را با خود به همراه دارند که لازم است با آنها آشنا باشید. دقت در انتخاب نوع و طرح پارتیشن اداری و میزان استفاده از آن، روی ظاهر فضای کاری شما بسیار تاثیرگذار است. برای تقسیم‌بندی فضای کاری، نباید بی‌گدار به آب زد. هر طرح و مدلی هرچند زیبا، ممکن است مناسب محل کار شما نباشد. پس علاوه بر دقت در نوع طراحی پارتیشن اداری انتخابی شما، بهتر است با محدودیت‌های آن نیز آشنا باشید تا به درستی انتخاب نمایید. یکی از معایب این دیوارهای جدا کننده‌، این است که افراد در محیط کار با هم کمتر ارتباط می‌گیرند. ولی ممکن است موجب منزوی شدن افراد شده و روی ارتباطات و خلاقیت آنها نیز تاثیر بگذارد. گاهی افراد نیاز دارند در محیط کار، با هم گفتگو و از هم سوال کنند.

این یک خاصیت سینرژی ایجاد می‌کند و موجب خلاقیت هر چه بیشتر آن‌ها می شود. از طرفی نحوه چیدمان دیوارهای تقسیم‌کننده، بسیار اهمیت دارد. بی توجهی به چیدمان، به هم ریختگی ایجاد می کند. اگر پارتیشن‌ها به درستی چیده نشده و جایابی درستی نشوند، محیط را شلوغ می‌کنند. جدا کننده‌های شیشه‌ای، هرچند بسیار شیک و زیبا هستند، اما دائماً باید تمیز شوند و اثر انگشت روی آنها می‌ماند. بنابراین باید حواستان به نظافت و تمیزکاری مداوم آن باشد تا ظاهر فضای کاری شما را آشفته و کثیف نشان ندهد. با وجود تمام معایب، کاربرد و مزیت‌های وسیعی که این جداکننده‌ها دارند، موجب محبوبیت بسیار زیاد آنها شده است.

مهمترین نکاتی که زمان خرید پارتیشن اداری باید مورد توجه قرار دهید

اگر بنا دارید اقدام به پارتیشن‌بندی اداری در محل کار خود نمایید، لازم است قبل از انتخاب نوع و مدل واقدام به خرید، به نکات زیر توجه کنید، تا مناسب‌ترین‌ها را برای فضای خود تهیه نمایید.

پارتیشن اداری متحرک

بررسی نوع نیاز محل مورد نظر

پیش از اینکه برای فضای خود، یک پارتیشن اداری را انتخاب نمایید، بررسی کنید و ببینید که چرا می‌خواهید از پارتیشن استفاده کنید و نیاز شما دقیقاً چیست؟ پاسخ به این سوال کمک می‌کند که بتوانید بهترین جنس، کیفیت و مدل را برای محل کار خود انتخاب نمایید.

ابعاد فضای خود را بررسی کنید

قبل از هرگونه اقدام، لازم است بررسی کنید که در کدام بخش ساختمان یا فضای اداری خود قرار است پارتیشن اداری، قرار دهید. این تقسیم کننده، چه ابعاد و اندازه‌ای باید داشته باشد و چه بخشی را لازم است پوشش دهد. کیفیت چهارچوب آن چقدر باید بالا باشد؟  آیا در جای پر رفت و آمد قرار است قرارداد شود یا در فضایی خلوت. آیا لازم است آیا لازم است در زمان‌های مختلف جابجا شود، یا همواره ثابت باشد. ارتفاع دیواره آن لازم است چه میزان باشد. با تعیین دقیق نیازهای خود می‌توانید تعیین کنید که چه نوع تقسیم کننده‌ای برای فضای خود انتخاب کنید.

نوع متریال پارتیشن را مشخص کنید

همانطور که قبل‌تر نیز ذکر شد، تقسیم کننده‌ها از متریال مختلفی ساخته می‌شوند، که متناسب با دکوراسیون فضا و نیاز، از هر یک از آنها ممکن است استفاده شود. برای طراحی و اجرای دیوارهای تقسیم‌کننده، تنوع وسیعی از نظر مواد اولیه وجود دارد. معمولا این دیوارها از جنس انواع چوب، ام دی اف، شیشه، فلز و مانند آن ساخته می شوند. نوع مواد اولیه و طراحی آن، به طور مستقیم بر ظاهر و زیبایی فضای شما نیز موثر است. فقط لازم است زمان انتخاب مواد اولیه، به سبک دکوراسیون خود توجه کنید تا دیوارهای پیش ساخته، با آن‌ها هماهنگ باشد.

پارتیشن اداری ام دی اف

دقت به نیازهای خصوصی هر بخش

وقتی بنا دارید بخش‌های مختلف یک ساختمان را تقسیم بندی کنید، به نیازهای کارمندان توجه کنید. اگر لازم است فضای بسته بدون هیچگونه سر و صدا ایجاد شود، بهتر است زمان انتخاب نوع متریال، این نکته را در نظر بگیرید. اما اگر می‌خواهید به عنوان مدیر، کلیه کارمندان را زیر نظر داشته باشید و در عین حال پارتیشن شما عایق صوت و حرارت باشد، می‌توانید از گزینه‌های شیشه‌‌های دوجداره استفاده نمایید که نور محیط را نیز حفظ می‌کند. اما در صورتی که بنا ندارید زیاد هزینه کنید و فقط لازم است فضای کار را مرتب و بخش‌بندی نمایید، می‌توانید از شیشه‌های تک جداره یا دیوارهای گچی آماده، استفاده کنید.

توجه به نوع دکوراسیون فضای اداری

به طور کلی پارتیشن‌ها بسیار کاربردی هستند و برخی از مدل‌های آنها علاوه بر کاربرد اصلی، ظاهر زیبایی نیز به فضای کاری شما می‌دهند. اگر دکوراسیون شما مدرن است، می‌توانید از تقسیم کننده‌های شیشه‌ای با فریم یا بدون فریم، متناسب با نوع دکوراسیون خود استفاده نمایید. این مدل ها ظاهر بسیار لوکس و خاصی را به فضای شما می‌دهد.

در صورتی که دکوراسیون شما کلاسیک است، می توانید از طرح‌های چوبی ساده و یا منبت کاری شده استفاده نمایید. این دیوارهای پیش ساخته، در عین ظاهر زیبا، را بسیار کاربردی نیز می‌کند.

مشورت با متخصصین این حوزه

وقتی نیازهای خود را مشخص کردید و تصمیم گرفتید که چه می‌خواهید، بهتر است با متخصصین در این زمینه نیز کار مورد نیاز خود را در میان بگذارید. تا در انتخاب نوع تقسیم کننده، متریال و ابعاد آن به شما راهنمایی بیشتری نمایند.

پارتیشن‌های اداری

در نظر گرفتن کیفیت پارتیشن اداری

پارتیشن‌های اداری، در انواع و کیفیت‌های مختلفی عرضه می‌شوند. در صورتی که جنس و کیفیت معقول و خوبی را خریداری نمایید، خیالتان راحت است که عمر مفید طولانی دارند و همچنین فضای خوب و عایقی از نظر گرما و صدا، برای کارمندان خود به وجود می‌آورید. به علاوه مدل‌های متحرک به علت کاربرد، تنوع و جابجایی لازم است کیفیت خوبی داشته باشند تا با تغییر مکان آسیب نبینند. اگر قرار است دیوارهای پیش‌ساخته در فضایی پر رفت و آمد قرار داده شود، دقت کنید فریم و بدنه آن محکم و پایدار بوده و مقاومت بالایی داشته باشد.

در نظر گرفتن قیمت انواع پارتیشن اداری

یکی از فاکتورهای مهم در انتخاب تقسیم کننده‌های اداری، قیمت آن می‌باشد. بهتر است، قبل از هرگونه انتخاب و وارد شدن به دنیای پیچیده این تقسیم کننده‌ها، ابتدا بودجه خود را مشخص کنید تا محدوده جستجوی شما مشخص‌تر شود و بهتر و سریعتر بتوانید انتخاب کنید.

قیمت پارتیشن اداری

عوامل موثر در قیمت پارتیشن اداری

قیمت پارتیشن‌بندی اداری ارزان، وابسته به عوامل مختلفی می‌باشد. این قیمت عامل بسیار مهم و تعیین کننده در انتخاب نوع متریال و مدل می‌باشد. در ادامه به برخی از مهم‌ترین عوامل تعیین کننده قیمت این تقسیم کننده‌ها، اشاره خواهیم کرد.

مواد اولیه

یکی از مهمترین عواملی که بر قیمت این تقسیم کننده‌ها تاثیرگذار است، جنس مواد اولیه و کیفیت آنهاست. همانطور که در مقاله اشاره شد، پارتیشن‌های اداری از مواد اولیه مختلفی مثل شیشه، ام دی اف، چوب، فلز آلومینیوم و مانند آن ساخته می‌شوند که هر یک قیمت‌های متنوعی دارند. به طور معمول مدل‌های شیشه‌ای، قیمت بالاتری نسبت به سایر مدل‌ها دارند. به ویژه اگر شیشه استفاده شده دوجداره و سکوریت باشد. همچنین شیشه‌های هوشمند و طرح‌دار، ممکن است قیمت بالاتری نسبت به مدل‌های ساده داشته باشد.

این تقسیم کننده‌های شیشه‌ای هم ظاهر لوکس و زیبا به فضای شما می‌دهند، و هم نور محیط را حفظ می‌کنند. از طرفی مدلهای ام دی اف، گزینه بسیار به صرفه و اقتصادی و مورد توجه بسیاری از افرادی هستند که بنا ندارند هزینه زیادی برای تقسیم بندی فضا انجام دهند. پارتیشن بندی اداری، از جنس آلومینیوم هم یک گزینه دیگری است که وزن سبکی دارد و نسبت به عوامل مختلف مثل ضربه و رطوبت، مقاوم است. همچنین از نظر قیمت نیز، در حد متوسطی قرار دارد. مواد اولیه که در ساخت انواع تقسیم کننده‌های اداری استفاده می‌شود، به طور مستقیم بر قیمت موثرند. اما در کنار آن، عوامل دیگری نیز در قیمت تاثیر گذارند که در ادامه به آنها اشاره می‌شود.

نوع طراحی

موضوع مهمی که در انتخاب یک تقسیم کننده اداری زیاد به چشم نمی‌آید، نوع مدل و طرح آن می‌باشد. مدل‌های دوجداره معمولاً مواد اولیه بیشتر و خواستاری استفاده می‌کنند و به علت قابلیت‌های اضافی که در آنها تعبیه می‌شود، مثل سیم کشی داخلی، عایق‌بندی صوت و مقاومت بالا، مسلماً قیمت بیشتری نیز دارند. در برابر تقسیم کننده‌های تک‌جداره، به علت سادگی بیشتر، کم‌هزینه‌تر بوده و مقرون به صرفه‌اند. در فضاهایی که عایق‌بندی صدا اهمیت زیادی ندارد، این گزینه بسیار پرکاربرد است.

در طراحی انواع تقسیم کننده‌ها، ارتفاع نیز موضوع مهمی در تعیین قیمت می‌باشد. هرچه ارتفاع پارتیشن‌ها بلندتر باشد، نیاز به مواد اولیه بیشتر و در نتیجه قیمت بیشتری خواهد داشت. همچنین زمان سفارش یک پارتیشن باید دقت کنید که نیاز دارید به طور ثابت آن را در جایی تعبیه کنید یا می‌خواهید قابلیت جابجایی داشته باشد.

نصب پارتیشن اداری

نحوه نصب پارتیشن اداری

بسته به نوع طرح جدا کننده گاهی با یک راهنمای ساده نصب و ابزارهای دم دستی، می‌توان به راحتی آن را نصب نمود. اما در برخی مدل‌های پیچیده‌تر، نیاز به نصاب و متخصص می‌باشد. نصب پارتیشن آماده اداری، کار سختی نیست. فقط لازم است با دقت انجام گیرد. در مرحله اول، فضایی که قرار است در آن جدا کننده را نصب کنید، مشخص نمایید. در این فضا کلیه مبل‌ها، کابل‌ها، وسایل و تجهیزات را جمع آوری کنید و با دقت ابعاد را اندازه بگیرید. از متر دقیق برای اندازه‌گیری استفاده کنید. پس از مشخص شدن اندازه‌ها، به سراغ طراحی بروید. جنس و نوع جدا کننده که قرار است سفارش دهید را مشخص کنید. متناسب با دکوراسیون فضای کار خود، تعیین کنید از چه جنسی استفاده نمایید بهتر است. با آماده سازی فضا و پارتیشن، فریم‌ها را در جای مورد نظر نصب کنید. این فریم‌ها معمولاً فلزات سبکی می‌باشند مانند آلومینیوم که به دیوار یا کف زمین وصل می‌شوند. این مرحله قسمت مهمی است که لازم است به خوبی فریم فیکس و تراز شود. در آخرین مرحله پنل‌ها و یا شیشه‌های قطعات داخلی آن را روی بدنه قرار دهید.

بهترین پارتیشن اداری چه ویژگی هایی دارد؟

پارتیشن اداری، مانند نوعی دیوار قابل حمل می‌باشد که موجب جداسازی فضاهای مختلف در هر شرکت و اداره می‌شود. این نوع دیوارهای فوری و پیش ساخته، کاربردهای بسیار وسیعی دارد. برای افرادی که می‌خواهند تغییراتی در دکوراسیون خود دهند اما نمی‌خواهند زیاد هزینه کنند و یا درگیر بنایی و کثیف‌کاری آن شوند، بسیار مناسب است. به علاوه زمان اسباب کشی و جابجایی نیز می‌توان آن را با خود برد.

پارتیشن‌ ارزان اداری و یا نوع گران آن، بسیار متنوعند و در انواع ثابت و متحرک عرضه می‌شوند. نوع ثابت، به صورت ترکیبی از متریال مختلف مثل فلز، شیشه و یا چوب استفاده می‌کند و به سقف یا دیوارها متصل می‌شود. نوع متحرک نیز به حالت آکاردئونی و یا دیوار پیش ساخته با پایه ی‌باشد که قابل جابجایی است و نیاز به نصب ندارد.

طراحی پارتیشن اداری

طراحی پارتیشن اداری با سهلان

پارتیشن‌بندی اتاق اداری، کاری بسیار بهینه وکم هزینه برای تقسیم بندی انواع شرکت‌ها و محیط‌های کاری می‌باشد. یکی از شرکت‌های پارتیشن اداری با تجربه و خوشنام، سهلان می‌باشد که دارای کارشناسان با تجربه و متخصص در زمینه طراحی دکوراسیون می‌باشد. هرگونه فضای اداری که داشته باشید، با مراجعه به این مشاورین، می‌توانید به بهترین وجه ممکن آن را تقسیم بندی نموده و متناسب با دکوراسیون، نیاز و همچنین بودجه تان، بهترین و مناسب‌ترین پارتیشن‌ها را برای محل کار شما طراحی می‌نمایند.

ایده پارتیشن های اداری

در این مقاله به معرفی انواع پارتیشن بندی اداری و ویژگی‌های هر یک پرداختیم و مزایا و معایب آنها را ذکر نمودیم. برای اینکه بتوانید طرح زیبا را متناسب با فضای خود انتخاب نمایید،لازم است به برخی از طرح‌های کار شده در فضاهای مختلف و مشابه فضای شما نگاهی بیندازیم. در ادامه تصاویر در این زمینه برای شما رار می‌دهیم تا با تطابق آن با محل کار خود و دکوراسیونتان،ترکیب مناسبی را انتخاب نمایید.


طراحی پارتیشن بندی اداری


مدل پارتیشن بندی اداری


انواع پارتیشن بندی اداری


انواع پارتیشن مدرن اداری


پارتیشن مدرن اداری فریم لس


پارتیشن اداری ارزان قیمت


پارتیشن مدرن اداری فریم‌دار


پارتیشن اداری دست دوم


طراحی پارتیشن مدرن اداری


معایب پارتیشن اداری


مزایای پارتیشن اداری


پارتیشن اداری مدرن


پارتیشن های مدرن اداری


پارتیشن مدرن اداری


مدل پارتیشن اداری



نمونه پارتیشن اداری


نصب پارتیشن


خرید پارتیشن اداری


خرید پارتیشن های اداری


پارتیشن های اداری ارزان


دیوار پیش ساخته


پارتیشن شیشه ای


 پارتیشن های اداری شیشه ای



ایده پارتیشن های اداری


سخن پایانی

همانطور که در مقاله اشاره شد، پارتیشن بندی اداری نوعی تقسیم بندی فضاهای داخلی ساختمان می‌باشد که قسمت‌های مختلفی دارد و نصب و اجرای آن به نسبت سایر روش‌ها، سریع و کم هزینه می‌باشد. با این روش می‌توان فضای کاری را متناسب با نیاز کارمندان، تقسیم بندی کرد و در صورت نیاز به تغییرات پارتیشن‌ها را جابجا نمود. همانطور که در مقاله اشاره شد، پارتیشن‌ها انواع مختلفی دارند و در طرح‌ها و مدل‌های بسیار متنوعی عرضه می‌شوند. این دیوارهای پیش ساخته، می‌توانند عایق خوب صوت، حرارت و نور باشند و در عین حال، ظاهر زیبایی به محیط کار شما دهند برای گرفتن مشاوره رایگان و طراحی فضای کاری خود با استفاده از پارتیشن‌ اداری، می‌توانید با مشاوران سهلان در ارتباط باشید.

سوالات پر تکرار

1.نصب پارتیشن اداری چگونه است؟

بسته به نوع طرح جدا کننده، گاهی با یک راهنمای ساده نصب و ابزارهای دم دستی می‌توان به راحتی آن را نصب نمود. اما در برخی مدل‌های پیچیده‌تر نیاز به نصاب و متخصص می‌باشد.

2.برای خرید پارتیشن اداری به چه نکاتی باید توجه کنیم؟

مهمترین نکاتی که زمان انتخاب و خرید این جداکننده‌های محیط کار، باید مورد توجه قرار دهید، عبارتند از: دقت در کیفیت و استحکام آن، نوع مدل، رنگ، سبک طراحی، قیمت متناسب با بودجه، ابعاد و مقاومت آن.

3.چند نوع پارتیشن محیط کار داریم؟

پارتیشن‌های محیط کار و یا اداری، انواع مختلفی دارند که مهمترین آنها شامل: مدل‌های از کف و روی زمین تا سقف، مدل‌های شیشه‌ای که بسیار پرکاربردند، مدل‌های متحرک و قابل جابجایی و مدل‌های آکاردئونی.

گالری تصاویر