سهلان sahlan

پارتیشن فریم ‌لس: رمز زیبایی و کارایی دفتر کار | مزایا + قیمت + نصب

مقدمه

با توجه به کوچک‌تر شدن فضاهای اداری و هزینه بالای کشیدن دیوار بین بخش‌های مختلف محل کار و منزل، استفاده از پارتیشن‌ها رواج پیدا کرده است. به کمک پارتیشن‌ها می‌توان به راحتی فضای اداری را تفکیک کرد و ظاهری مدرن، یکپارچه و دلنشین در فضای کار ایجاد کرد. پارتیشن فریم لس یکی از انواع پارتیشن‌ اداری و خانگی است که کاربرد بالایی دارد و از آنجایی که هزینه پایینی دارد مورد استقبال بسیاری از افراد است. این محصول که به پارتیشن شیشه هم معروف است برای جداسازی بخش‌های مختلف بسیاری از اداره‌ها، محیط‌های تجاری و مسکونی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

در این مقاله در سهلان قصد داریم به تعریف دقیقی از این نوع پارتیشن بپردازیم، اجزای تشکیل‌دهنده آن، مزایای خرید و نکات مهم در هنگام خرید پارتیشن فریم لس را بیان کنیم. سپس به بیان انواع پارتیشن اداری فریم‌لس و مقایسه مدل‌های تک‌جداره و دوجداره خواهیم پرداخت. قیمت همیشه یکی از مهم‌ترین فاکتورها در هنگام خرید هر محصولی است، لذا به بیان قیمت این پارتیشن و عوامل مؤثر بر آن می‌پردازیم. در نهایت در مورد نصب و اجرای این محصول اداری صحبت خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

پارتیشن فریملس

پارتیشن فریم ‌لس چیست؟

وقتی کسی از شما پرسید پارتیشن فریم‌ لس چیست بگویید همان‌طور که از نامش مشخص است تنها با یک فریم بسیار نازک به زمین و سقف متصل می‌شود؛ یک قاب نازک دارد، در بین شیشه‌های آن پروفیل به کار نرفته است و از حداقل یراق‌آلات ساخته شده است. در این محصول پنل‌های شیشه‌ای به ریل‌های افقی در پایین و بالا نصب می‌شود و ستون عمودی ندارد؛ از این‌رو دید واضح و بدون مانع را برای کارکنان اداره فراهم می‌کند. به دلیل مقاومت بالای شیشه‌های سکوریت‌شده در این پارتیشن، استفاده از آن به جای دیوار، در محیط‌های مختلف مانند بانک‌ها، بیمارستان‌ها، رستوران‌ها، فروشگاه‌ها، محیط‌های اداری و حتی خانه توصیه می‌شود.

پارتیشن فریم لس از مهم‌ترین وسیله‌ها در محیط‌های اداری و غیراداری به حساب می‌آید و با عملکرد صوتی مناسبی که دارد به عنوان یک دیوار شیشه‌ای بر روی دکوراتیو فضای کار بسیار مؤثر است. این محصول ظاهر خاصی دارد و با عبور نور از میان شیشه‌ها مرز بین بخش‌های مختلف را نامرئی می‌کند. کار کردن در فضایی که نور خورشید از دیواره‌های شیشه‌ای آن عبور می‌کند حس شادابی و طراوت را به محیط می‌بخشد. استفاده از این نوع پارتیشن بیشتر مناسب فضاهای کوچک است و با قابلیتی که دارد فضا را بزرگتر از آن چیزی که هست نشان می‌دهد.

پارتیشن فریم لس چیست؟

اجزاء تشکیل‌دهنده پارتیشن فریم ‌لس اداری

پارتیشن‌هایی که از نوع فریم لس هستند نسبت به پارتیشن‌های قدیمی فضای کم‌تری اشغال می‌کنند. همچنین نصب آن‌ها ساده‌تر است و در زمان کمتری صورت می‌گیرد. اجزاء تشکیل‌دهنده پارتیشن فریم لس اداری یک شیشه تک‌جداره با ضخامت 10 میلی‌متر سکوریت و از جنس سوپرکلیر است. شیشه‌های به کار رفته در این پارتیشن ساده و طرح‌دار هستند اما محبوب‌ترین آنها شیشه‌های مات و شفاف هستند. از آنجایی که شیشه‌های شفاف نور را به خوبی از خود عبور می‌دهند گزینه مناسبی برای پارتیشن‌های بدون فریم هستند و از این لحاظ زیبایی خاصی به محیط می‌بخشند. این شیشه‌ها کیفیت بالایی دارند؛ در برابر تغییر دما، فشار و وزن از خود مقاومت نشان می‌دهند و بهترین انتخاب برای محیط‌های اداری و غیراداری به حساب می‌آیند. هرچه ضخامت شیشه‌های استفاده‌شده در این پارتیشن فریم لس بیشتر باشد عایق بهتری برای صدا می‌شود لذا برای محیط‌هایی که نسبت به این قضیه حساس هستند باید از شیشه‌های ضخیم استفاده کرد.

شاید با خود فکر کنید که در ساخت چنین پارتیشنی اصلا از فریم استفاده نمی‌شود؛ در صورتی‌که علاوه بر شیشه از فریم‌های بسیار سبک و کوچکی در آن استفاده شده است. این فریم‌های نازک برای اتصال شیشه‌ها در گوشه‌های پارتیشن کاربرد دارد. پروفیل بکار رفته در این مدل پارتیشن معمولاً از جنس آلومینیوم است و آلومینیوم بهترین نگه‌دارنده برای پارتیشن‌های شیشه‌ای است.

اجزاء تشکیل‌دهنده پارتیشن فریم لس

مزایای خرید پارتیشن اداری فریم‌ لس

از مزایای خرید پارتیشن اداری فریم لس به موارد متعددی می‌توان اشاره کرد. چنین پارتیشنی محیط را لوکس‌تر و جذاب‌تر نشان می‌دهد و انعطاف‌پذیری بالایی در تقسیم فضا دارند. بنابراین اگر به دنبال ایجاد محیطی شیک و خاص هستید به فکر خرید این مدل پارتیشن باشید. از آنجایی که پروفیل استفاده‌شده در فریم‌لس کوچک و نازک است فضای کمی را بر روی زمین اشغال می‌کند و برای فضاهای کوچک‌تر مناسب است. از آنجایی که شیشه‌های به‌کار رفته در اینگونه پارتیشن‌ها اغلب شفاف است نور طبیعی خورشید را در فضا پخش می‌کند؛ همچنین دید بیشتری را به افراد می‌دهد و حس صمیمیت و تعامل بیشتری را بین کارکنان فراهم می‌کند. با داشتن تنوع رنگ‌ در پارتیشن فریم لس می‌توانید آن را متناسب با دکوراسیون و یا رنگ برند خود انتخاب کنید.

یکی از بهترین مزایای پارتیشن‌های فریم لس سادگی در نصب و جابه‌جایی راحت آن است. همچنین در مقایسه با مدل‌های فریم‌دار از نظر اقتصادی بسیار ارزان‌تر و مقرون‌ به‌صرفه است. نگه‌داشتن این محصول بسیار ساده است و برخلاف دیوارهای فرسوده و قدیمی، حتی بعد از گذشت سال‌ها می‌توان تنها با کشیدن یک دستمال، آن را مثل روز اول تمیز و درخشان کرد. بعضی از محیط‌های اداری برای برگزاری جلسات نیاز به عایق صوتی دارند. این پارتیشن عایق بسیار خوبی در برابر سروصدا است؛ بنابراین با خرید پارتیشن اداری فریم لس می‌توان این مشکل را به راحتی حل کرد.

مزایای خرید پارتیشن اداری فریم لس

انواع پارتیشن اداری فریم ‌لس

پارتیشن‌های اداری فریم‌‌لس انواع مختلفی دارد که بر اساس نوع شیشه‌های آن می‌توان آنها را دسته‌بندی کرد. پارتیشن‌های قدیمی در مقایسه با پارتیشن فریم لس فضای زیادی را اشغال می‌کنند،‌ وزن بالایی دارند و نصب آنها زمان‌بر است؛ همچنین مهم‌ترین ایراد آنها استفاده از فریم‌های بزرگ است. فریم لس با انواع مختلفش جایگزین اینگونه پارتیشن‌ها شد تا ایرادات آنها را برطرف کند و محیطی لوکس و جذاب را تحویل مشتری بدهد. انواع پارتیشن اداری فریم لس به دو دسته شیشه‌های شفاف و شیشه‌های مات تقسیم می‌شوند.

شیشه شفاف

شیشه شفاف یا سوپر کلیر از باکیفیت‌ترین شیشه‌های مورد استفاده در فریم‌لس‌ها است. از ویژگی‌های مهم این نوع محصول شفافیت بالای آن است؛ همچنین نور را به خوبی از خود عبور می‌دهد و زیبایی و طراوت خاصی به محیط می‌بخشد. مواد اولیه استفاده‌شده در این شیشه از کیفیت بالایی برخوردار است. به همین‌خاطر می‌توان گفت که برای انتخاب شیشه مناسب پارتیشن فریم لس، نوع شفاف آن بهترین گزینه است.

شیشه مات

استفاده از شیشه مات، مناسب مکان‌هایی است که کارفرما ترجیح می‌دهد دید کمی داشته باشد. در اتاق‌هایی مانند اتاق جلسات ترجیح بر این است که دید فضای داخل اتاق محدود باشد از این‌رو در ساخت دیواره‌های اطراف آن از شیشه مات استفاده می‌کنند. این نوع شیشه علاوه بر اینکه فضای اتاق را از سایر بخش‌ها جدا می‌کند یک فضای محرمانه و خصوصی در آنجا ایجاد می‌کند.

انواع پارتیشن فریم لس

مقایسه پارتیشن فریم ‌لس تک‌جداره و دوجداره

فریم لس تک‌جداره مناسب فضاهای کوچک است، هزینه آن به‌صرفه است و همچنین نصب و سرهم کردن آن راحت‌تر از سایر انواع پارتیشن‌ها است. بنابراین اگر برای ساخت محیطی لوکس و دسته‌بندی شده در دفتر کار خود عجله دارید انتخاب نوع تک‌جداره فریم لس بهترین گزینه است. متریال اصلی این نوع پارتیشن، یک لایه شیشه‌ای با ضخامت 8 الی 12 میلی‌متر است. ویژگی‌های برجسته این محصول تقسیم‌بندی راحت فضای کار، کاهش آلودگی‌های صوتی و استفاده از نور طبیعی خورشید در فضای کار است. شیشه‌های سکوریتی در این نوع فریملس داخل پروفیل‌هایی که به صورت روکار یا توکار نصب شده‌اند قرار می‌گیرند

فریم لس دوجداره عایق بسیار قوی‌تری در برابر صدا دارد. از این‌رو برای استفاده در محیط‌هایی که شلوغ، پرتردد و پرسروصدا هستند انتخاب مناسبی هستند. این پارتیشن مانند تک‌جداره‌ها شفافیت بالایی در انتقال نور دارد، لوکس و ظریف است و قابل اجرا در انواع فضاهای کوچک است. پروفیل‌های فریم‌لس دوجداره از دولایه شیشه با ضخامت 5 الی 6 میلی‌متر ساخته شده است؛ بنابراین ضخامت بالاتری نسبت به نوع تک‌جداره دارد. میان این دو شیشه را با گاز پر می‌کنند تا عایق مناسبی در برابر صوت و حرارت ایجاد شود. خلأ بین شیشه‌ها در نوع دوجداره پارتیشن فریم لس این قابلیت را فراهم می‌کند تا بتوان در بین شیشه ها از پرده‌های کرکره‌ای استفاده کرد. با نصب این‌گونه پرده‌ها و کشیدن آنها به پایین می‌توان در صورت نیاز یک فضای خصوصی در اتاق کار ایجاد کرد.

پارتیشن فریم لس دوجداره

قیمت پارتیشن اداری فریم ‌لس

پارتیشن اداری فریم‌لس همان‌طور که از نامش مشخص است در محیط‌های سازمانی و اداری مورد استفاده قرار می‌گیرد. بعد از اینکه یک شرکت تصمیم به خرید پارتیشن فریملس می‌کند بحث قیمت مطرح می‌شود. بودجه هر شرکتی با دیگری متفاوت است. گاهی بعضی از دفاتر به میزان قیمت پارتیشن اداری فریم لس اهمیتی نمی‌دهند و فقط کیفیت کار برایشان مهم است؛ اما بعضی دفاتر دیگر در کنار کیفیت، موضوع قیمت را هم مهم می‌دانند. قیمت اینگونه مدل‌ها به طراحی، ابعاد و نوع شیشه بستگی دارد و با توجه به این موارد قیمت‌ها متغیر است. این مدل پارتیشن‌ها از آنجایی که مدرن‌تر از سایر مدل‌ها هستند قیمت بالاتری دارند؛ البته نوع تک‌جداره آن ارزان‌تر از مدل‌های دوجداره است.

سعی کنید قبل از توجه به قیمت پایین پارتیشن فریم لس، به کیفیت آن در هنگام خرید توجه کنید. اگر تنها قیمت کم، مدنظرتان باشد ممکن است مدلی را انتخاب کنید که خیلی زود خراب و از کارافتاده شود. در این‌صورت مجبور به صرف زمان و هزینه مجدد می‌شوید. لذا هیچ‌گاه کیفیت را فدای قیمت پایین نکنید.

قیمت پارتیشن فریم لس

نکات مهم خرید پارتیشن فریم ‌لس

قبل از خرید یک پارتیشن اداری مدل فریم لس باید به یک سری نکات توجه کرد. نکات مهم خرید اینگونه پارتیشن‌ها شامل موارد زیر است:

قیمت پارتیشن

پارتیشن مدل فریم لس یکی از انواع پارتیشن‌های شیشه‌ای است؛ از این‌رو از لحاظ قیمت مانند اینگونه پارتیشن‌ها است. مدل‌های شیشه‌ای پارتیشن از آنجایی که یکی از جدیدترین مدل‌ها به حساب می‌آیند قیمت نسبتاً بالاتری نسبت به سایر پارتیشن‌ها دارند. از همین‌ رو قبل از خرید باید به قیمت آن‌ها توجه داشته باشید. اگر می‌خواهید از لحاظ اقتصادی به‌صرفه‌تر عمل کنید مدل‌هایی را انتخاب کنید که کیفیت پایین‌تری دارند و ساده‌تر هستند.

طرح و مدل‌های مختلف پارتیشن

 یکی دیگر از نکات مهم خرید پارتیشن فریم لس توجه به طرح‌ها و مدل‌های مختلف آن است. باید در نظر داشته باشید که مدل‌ها و طرح‌های هر پارتیشنی نسبت ‌به درخواست شما و کارایی آن متفاوت است. سعی کنید هنگام خرید به مراکزی مراجعه کنید که راهنمای خوبی در این خصوص برای شما هستند. این مراکز با توجه به فضایی که در آنجا قصد استفاده از این نوع پارتیشن را دارید به شما مشاوره می‌دهند. بهتر است در هنگام خرید، رنگ‌ها و مدل‌هایی را انتخاب کنید که با برند و محیط شما همخوانی دارند. رنگ‌های مختلفی برای پروفیل‌های اینگونه محصولات وجود دارد که مشکی و نقره‌ای رایج‌ترین آنها است.

مدل‌های مختلف پارتیشن فریم لس

دکوراسیون فضای استفاده از پارتیشن

از دیگر نکات مهم قبل از خرید و سفارش یک پارتیشن اداری فریم لس توجه به دکوراسیون محیط است. اگر می‌خواهید با خرید این محصول، محیطی جذاب و دلنشین را در فضای اداری خود ایجاد کنید باید به دکوراسیون خود توجه ویژه داشته باشید. اگر می‌خواهید فضای کاری‌تان لوکس‌تر باشد؛ نور طبیعی خورشید در آن منعکس شود و دید بهتری در هر بخش ایجاد شود متناسب با سبک چیدمان و دکوراسیون محل کارتان، پارتیشن فریملس را سفارش دهید. همچنین توجه داشته باشید که این‌گونه مدل‌ها در ابعاد کوچک برای مدل ‌اتاقکی مناسب نیستند. بهتر است که پارتیشن‌‌های فریم‌ لس را به‌ صورت مکعب‌های کاملی در محیط کار قرار داد تا فضا را مدرن‌تر و پیشرفته‌تر نشان دهد.

دکوراسیون فضای استفاده از پارتیشن فریم‌لس

عوامل مؤثر بر قیمت پارتیشن فریم‌ لس

عوامل مختلفی روی تعیین قیمت این نوع پارتیشن‌ها تأثیر می‌گذارند. یکی از این عوامل اندازه پارتیشن است. هرچه یک پارتیشن دارای ابعاد بزرگتری باشد مسلّماً قیمت بالاتری دارد؛ از این‌رو می‌توان گفت که قیمت این نوع پارتیشن با توجه به متراژی که دارد محاسبه می‌شود.

در کنار متراژ، نوع در، لولا، قفل، دسته و مواردی از این قبیل هم در تعیین قیمت این محصول مؤثر است. به طور کلی عوامل مؤثر بر قیمت پارتیشن فریم لس شامل این موارد است: یراق‌آلاتی که در طراحی از آنها استفاده می‌شود، طرح‌های سندبلاست یا ساتین که بر روی شیشه‌ها اجرا می‌شود، ابعاد کار، میزان شفافیت شیشه‌هایی که در پارتیشن استفاده می‌شود، مارک و جنس قفل و لولاهایی که در درب نصب می‌‌گردد، حالت سفارشی‌سازی بودن کار، ضخامت شیشه و کیفیت آن در مقابل خط و خش و ضربه، تک‌جداره یا دوجداره بودن آن، ایجاد لوگو بر روی کار و... .

عوامل مؤثر بر قیمت پارتیشن فریم لس

نصب و اجرای پارتیشن فریم ‌لس

برای نصب و اجرای پارتیشن فریم لس باید حتماً از افراد متخصص و حرفه‌ای در این زمینه کمک بگیرید. اهمیت این موضوع به این خاطر است که اگر خودتان نتوانید به درستی قسمت‌های مختلف را روی یکدیگر سوار کنید ممکن است مشکلات جبران‌ناپذیری در محیط کار به‌وجود بیاید. از آنجایی که پارتیشن‌ها انواع مختلفی دارند نحوه نصب و اجرای آنها هم با یکدیگر متفاوت است. در نصب پارتیشن اداری فریم لس اگر از یک نصاب ماهر کمک بگیرید به خوبی می‌توانید طرح‌ مورد نظر خود را به او بگویید. نصاب نیز با توجه به ابعاد محیط، پارتیشن مورد نظر شما را نصب خواهد کرد.

ابزار مورد نیاز برای نصب پارتیشن فریملس

در هنگام نصب و اجرای هر نوع پارتیشنی ابزارهای مختلفی مورد نیاز است. ابزار مورد نیاز برای نصب پارتیشن فریملس دستگاه‌های لیزر برای علامت‌گذاری، دریل و مته، نردبان، ابزار برش شیشه و... هستند. برای قرار دادن پروفیل‌های آلومینیومی باید از مته‌های مخصوص جوشکاری استفاده کرد تا ایمنی کار بالا برود. از دریل و مته برای سوراخ کردن دیوار و نصب اتصالات استفاده می‌شود. همچنین برای نصب شیشه‌ها باید از قطعاتی برای گرفتن درز‌ها و محکم کردن شیشه‌ها استفاده کرد. بعد از نصب شیشه‌ها نوبت به نصب در و یراق‌آلات است. از پیچ‌گوشتی برای بستن پیچ‌ها، از آچار و انبر برای محکم کردن اتصالات پارتیشن فریم لس، از چکش برای جا انداختن قطعات و از چسب سیلیکونی برای پر کردن فضاهای خالی و آب‌بندی استفاده می‌شود. در نهایت برای جلا دادن به شیشه‌ها و یراق‌آلات باید بر روی آنها پولیش کشیده شود.

ابزارهای مورد استفاده در نصب پارتیشن فریملس

جمع‌بندی

پارتیشن فریم لس یکی از انواع پارتیشن‌های مورد استفاده در محیط‌های مختلف اداری و غیراداری است. پارتیشن اداری فریم لس نوعی پارتیشن است که تنها با یک فریم بسیار نازک به زمین و سقف متصل می‌شود؛ یک قاب نازک دارد، در بین شیشه‌های آن پروفیل به کار نرفته است و از حداقل یراق‌آلات ساخته شده است. این نوع محصول نسبت به مدل‌های قدیمی آن فضای بسیار کم‌تری را اشغال می‌کند لذا برای استفاده در محیط‌های کوچک بسیار کاربرد دارد. شیشه به‌کار رفته در این مدل پارتیشن در دو نوع مات و شفاف عرضه می‌شود. مدل‌های شفاف یا سوپر کلیر با کیفیت بالا و مقاوم در برابر ضربه و فشار بهترین گزینه برای انتخاب است. از بهترین مزایای پارتیشن‌های فریم لس سادگی در نصب و جابه‌جایی راحت آن است.

اگر برای ساخت محیطی لوکس در دفتر کار خود عجله دارید انتخاب نوع تک‌جداره فریم لس از سهلان می‌تواند بسیار خوب باشد. فریم لس دوجداره عایق بسیار قوی‌تری در برابر صدا دارد؛ از این‌رو برای استفاده در محیط‌هایی که شلوغ و پرتردد انتخاب مناسب‌تری است. قبل از خرید به نکات مختلفی مانند قیمت، طرح و مدل پارتیشن و نوع دکوراسیون فضا باید دقت کرد. قیمت پارتیشن فریم لس به عوامل مختلفی مانند ابعاد کار، جنس شیشه مورد استفاده، جنس قفل و لولاها، ضخامت شیشه و... بستگی دارد. در نصب پارتیشن اداری فریم لس اگر از یک نصاب ماهر کمک بگیرید به خوبی می‌توانید طرح‌ مورد نظر خود پیاده کنید.

گالری تصاویر