سهلان sahlan
آموزش کامل نصب اسپیس فریم | پارامترها و نکات طلایی در نصب

آموزش کامل نصب اسپیس فریم | پارامترها و نکات طلایی در نصب

time92 روز قبل
comment0 نظر
views54 بازدید

مقدمه

برای طراحی و ساخت انواع غرفه‌های نمایشگاهی از تجهیزات مختلفی استفاده می‌شود. یکی از این تجهیزات اسپیس فریم است. اسپیس‌ها در واقع با قابلیت هندسی که دارند انواع غرفه‌های نمایشگاهی را می‌توانند ایجاد کنند. هنگام نصب اسپیس فریم، این سازه‌ها فرم‌های منظمی به خود می‌گیرند که در کنار یکدیگر چیده می‌شوند. همچنین از آنجایی که وزن واردشده بر روی آن، به صورت متعادل بر همه قسمت‌های سازه تقسیم می‌شود از استحکام خوبی برخوردار هستند. استحکام و زیبایی این داربست‌های نمایشگاهی آنها را به یکی از پرطرفدارترین سازه‌ها در ساخت انواع غرفه تبدیل کرده است. البته از این سازه‌ علاوه بر ساخت غرفه در ساخت سوله، سالن‌های مختلف، ایستگاه‌های صلواتی، موکب، پارکینگ و... هم استفاده می‌شود.

 اسپیس فریم در اندازه‌های مختلف تولید می‌شود و به کمک اتصالاتی به نام قفل یا بست اسپیسی به یکدیگر متصل می‌گردند. استفاده از اصول هندسی، تنوع‌پذیری بالا، مقاومت بالا، ایجاد یک فضای شیک و سایر ویژگی‌های خاص این سازه، آن را به گزینه مناسبی برای انتخاب تبدیل کرده است.

در این مقاله در سهلان قصد داریم ابتدا در مورد نصب اسپیس فریم و پارامترهای مهم آن صحبت کنیم؛ سپس به بیان نکاتی درباره نصب این سازه پرطرفدار بپردازیم؛ در نهایت پس از آموزش نصب، پوشش‌های مورد استفاده در نصب اسپیس را بیان کنیم. با ما همراه باشید.

نصب اسپیس فریم در نمایشگاه

نصب اسپیس فریم

اسپیس یک سازه توخالی به شکل مکعب است که در اندازه‌های مختلف ساخته می‌شود و به کمک تکنولوژی‌های پیشرفته طراحی و تولید می‌گردد. در صورتی که مشتری تقاضای نصب داشته باشد در مدت زمان کوتاهی این کار توسط متخصصان انجام می‌شود. اگر برای مدت زمان طولانی می‌خواهید از اسپیس فریم استفاده کنید بهتر است از یک نصاب ماهر و حرفه‌ای کمک بگیرید. نصب اسپیس در واقع کار راحتی است و به کمک یک اکیپ نصاب و متخصص در این امر انجام می‌گردد. در زمان نصب این سازه‌های فضایی، نصاب باید میانگین بار تقریبی قسمت‌های مختلف سازه را محاسبه نماید تا وزن بار در همه‌جا به طور یکسان پخش شود. در واقع نصاب باید سازه را در جایی قرار دهد که نقطه امن است و این کار نیاز به محاسبات دقیق وزن سازه دارد.

مهم‌ترین ابزاری که در هنگام نصب اسپیس فریم مورد استفاده قرار می‌گیرد بست اسپیس فریم است. این بست که به شکل پروانه‌ای تولید می‌گردد علاوه بر مقاومت و کارایی که دارد زیبایی خاصی به سازه می‌بخشد. نصب سازه‌های اسپیس به روش‌های مختلفی انجام می‌گردد و مواردی مانند میزان استحکام سازه و حجم آن در روش نصب تأثیرگذار است. از میان روش‌های نصب این سازه فضایی می‌توان به روش داربستی، روش مونتاژ بلوک و همچنین روش آسانسور اشاره کرد.

نصب سازه اسپیس فریم

پارامترهای مهم نصب اسپیس فریم

قبل از نصب و ساخت اسپیس‌ فریم باید یک سری پارامترها را در نظر گرفت. توجه به این پارامترها باعث می‌شود نصب به طور دقیق‌تر و بهتر انجام گردد. این پارامترها شامل موارد زیر است:

وزن سازه اسپیس

وزن سازه اسپیس فریم از مهم‌ترین فاکتورهایی است که قبل از نصب باید به آن توجه کرد. این سازه‌ها به دلیل ساختار آلومینیومی خود، بسیار سبک هستند به طوری‌که اغلب کارگران به راحتی می‌توانند آن را جابه‌جا و حمل نمایند. داشتن وزن سبک اسپیس‌فریم‌ها، حمل و نقل آسان و سرعت بالا در نصب و راه‌اندازی را به همراه دارد. با این‌همه وزن سازه باید قبل از نصب به درستی تخمین زده شود تا اتصالات به درستی انتخاب شوند. وزن سازه بر اساس فاکتورهایی مانند متراژ، تعداد ستون، ارتفاع سقف و... تخمین زده می‌شود تا فرآیند نصب با موفقیت انجام گردد.

مقاومت سازه

توجه به مقاومت سازه از دیگر پارامترهای مهم نصب اسپیس فریم به حساب می‌آید. اسپیس فریم‌ها در واقع نوعی سازه هندسی هستند که در برابر فشار و وزن بالا از خود مقاومت بسیار خوبی نشان می‌دهند. داشتن مقاومت بالای این نوع سازه‌ها در برابر نیرو، فشار و انواع آب و هوا، این سازه را به یک سازه پرطرفدار تبدیل کرده است. استحکام و دوام اسپیس فریم‌ها، در واقع اصلی‌ترین فاکتور در ساخت و طراحی این سازه‌ها محسوب می‌شود؛ چرا که ایمنی را بالا می‌برد و باعث می‌شود در هنگام نصب، خیال نصاب و مشتری از ایمنی سازه راحت باشد.

مقاومت بالای اسپیس فریم

ابزارهای مورد نیاز

قبل از نصب و راه‌اندازی اسپیس فریم‌ها باید ابزار و تجهیزات مورد نیاز را تهیه کرد تا به طور دقیق‌تری مونتاژ را انجام داد. انتخاب ابزار درست روی سرعت، کیفیت و دقت نصب اثر می‌گذارد لذا از مهم‌ترین پارامتر‌ها قبل از نصب محسوب می‌شود. ابزارهای مورد نیاز در این کار به سه دسته ابزارهای دستی، برقی و جانبی تقسیم می‌شود. ابزارهای دستی شامل پیچ‌گوشتی، قیچی آهن‌بر، نوار اندازه‌گیری، آچار آلن، تراز لیزری و... است. ابزارهای برقی شامل دریل، پیچ‌گوشتی برقی، اره برقی و آچار بکس است. تجهیزات جانبی نیز شامل نردبان، پایه‌های نگه‌دارنده، روکش‌های محافظ، تخته‌های چوبی و... می‌باشد.

نکاتی درباره نصب اسپیس فریم

نصب هر وسیله‌ای نیازمند رعایت یک سری نکات ایمنی است؛ لذا توجه به نکات ایمنی نصب و راه‌اندازی اسپیس‌فریم‌ها نیز لازم و ضروری است. سازه‌های اسپیس کاربردهای مختلفی دارند و در موقعیت‌های مختلفی از آنها استفاده می‌شود؛ از این‌رو توجه به یک سری نکات قبل از نصب از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

نکات نصب اسپیس فریم

نکات ایمنی قبل از نصب اسپیس فریم

برای جلوگیری از بروز حوادث در هنگام نصب اسپیس فریم‌ها باید به یک سری نکات ایمنی توجه کرد. قبل از نصب محیط اطراف را بررسی کنید و از تردد افراد غیرمجاز در محل خودداری کنید. نکات ایمنی جوشکاری مانند دور کردن مواد قابل اشتعال از محل، در هنگام نصب ضروری است. قبل از شروع کار، پیچ و بست‌های مورد نیاز خود را آماده کنید. برآورد دقیقی از نیروهای واردشده بر سازه داشته باشید و بر اساس آن اقدام به نصب و طراحی نمایید. برای محکم کردن سازه سعی کنید از پیچ‌های رول بولت استفاده کنید. به ابعاد و مساحت محلی که قرار است اسپیس فریم در آنجا نصب گردد توجه کنید تا مشکلی در این خصوص به‌وجود نیاید. از محکم بودن سازه‌ها قبل از نصب کاملاً مطمئن شوید.

برای افزایش میزان امنیت در هنگام نصب، حتماً از طناب‌های پلاستیکی و مقاوم استفاده کنید. سازه‌ها را به کمک مقاومت‌ترین بست‌ها به زمین متصل کنید. در نهایت به پوشش نهایی سازه توجه ویژه داشته باشید و وزن آن را قبل از نصب به طور دقیق اندازه‌گیری کنید.

نکات ایمنی در نصب اسپیس فریم

آموزش نصب اسپیس فریم

برای نصب یک اسپیس فریم باید آموزش‌های لازم را در این خصوص فرابگیرید. این آموزش شامل یک سری مراحل است. اگر سازه‌ای که قصد نصب آن را دارید ساده و کم‌حجم است با یادگیری همین مراحل می‌توانید به خوبی از پس نصب آن برآیید. اولین مرحله در هنگام نصب تهیه کردن قطعات مختلف برای شروع ساخت و ساز است. این قطعات باید بر اساس اندازه و نوع سازه انتخاب شود. ساده‌ترین نوع سازه‌های اسپیس فریم سازه‌های مکعبی‌شکل هستند که در آنها از قطعات صاف و بدون منحنی استفاده می‌شود. با توجه به متراژ و اندازه غرفه، اندازه اسپیس فریم‌ها را مشخص کنید تا در هنگام نصب مشکلی در این خصوص به‌وجود نیاید.

دومین مرحله در آموزش نصب اسپیس فریم مرحله جای‌گذاری است. قطعات مربوط به کف سازه را به خوبی بچینید و آنها را به طور اصولی و کاملاً محکم به یکدیگر متصل نمایید. بست‌ها را از قبل تهیه کنید و روند استفاده از آنها را با دقت بالایی پیش ببرید. کف‌سازی اصولی از مهم‌ترین مراحل در حین نصب این سازه پرطرفدار است لذا دقت لازم را در این خصوص داشته باشید.

سومین مرحله اضافه کردن سایر بخش‌های اسپیس فریم است. به کمک بست‌های مناسب ستون‌ها را به کف سازه وصل کنید. حالا نوبت به سقف سازه است. برای نصب سقف باید از چهارپایه‌های ایمن و محکم استفاده کنید. در این مرحله ایمنی را به طور جدی رعایت کنید تا سقف ریزش نکند. در نهایت پوشش مدنظرتان را روی سازه بکشید.

آموزش نصب اسپیس فریم

پوشش‌های مورد استفاده در نصب اسپیس فریم

گذاشتن پوشش بر روی سازه اسپیس فریم آخرین مرحله از فرآیند نصب چنین سازه‌ای است. این سازه‌ها از آنجایی که مستحکم و دارای قابلیت شکل‌پذیری هستند در فضاهای مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرند. اگر برای سازه‌های نمایشگاهی و یا غیر نمایشگاهی خود قصد استفاده از اسپیس فریم را دارید قبل از نصب به فکر پوشش مناسب آن باشید. پوشش‌های مورد استفاده در نصب اسپیس فریم انواع مختلفی دارند که مهم‌ترین آنها چادرهای کانتینری یا چادرهای تزئینی، سقف‌های کاذب مانند ساندویچ پنل، ایرانیت‌های پلاستیکی، فلزی، سیمانی و یا هرگونه پوشش سبک و سنگین دیگری است.

اسپیس‌فریم‌ها بسیار مقاوم هستند و قابلیت تحمل وزن بالایی را دارند. ساخته شدن سازه‌های مستحکم در ابعاد و شکل‌های مختلف از مزیت برجسته این سازه پرطرفدار محسوب می‌شود. از این‌رو در کنار استفاده از مزایای آن به فکر پوشش مناسب، زیبا و با وزن مناسب باشید. با انتخاب یک پوشش مناسب، سازه‌ای مطمئن، امن، زیبا و مدرن برای استفاده‌های مختلف خواهید داشت.

پوشش‌ مورد استفاده در نصب اسپیس فریم

جمع‌بندی

اسپیس فریم‌ یک سازه مستحکم و انعطاف‌پذیر برای ایجاد فضایی مناسب، جذاب و موقت است. نصب اسپیس فریم روش‌های مختلفی دارد که باید به یک اکیپ نصاب و متخصص در این امر سپرده شود. از میان روش‌های نصب این سازه فضایی می‌توان به روش داربستی، روش مونتاژ بلوک و همچنین روش آسانسور اشاره کرد. سهلان با بکارگیری بهترین‌ روش‌ها تخصص بالایی در امر نصب سازه‌های نمایشگاهی دارد و بهترین کمک را به شما خواهد کرد. پارامترهای مهم نصب این سازه شامل وزن سازه، مقاومت آن و ابزارهای مورد نیاز این کار است. در هنگام نصب سعی کنید همه نکات ایمنی را به خوبی رعایت کنید تا سانحه‌ای ایجاد نشود. همچنین سه مرحله مهم نصب یعنی تهیه قطعات مورد نیاز، کف‌چینی و اضافه کردن سایر بخش‌ها را رعایت کنید و در نهایت پوشش زیبا، ایمن و متناسب با سازه خود را قرار دهید تا یک غرفه جذاب و زیبا داشته باشید.

دیدگاه تون رو بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نمایشگاه گیاهان دارویی و خشکبار تهران |حضور در رنگها و بوهای سنتی با غرفه های مهندسی

نمایشگاه گیاهان دارویی و خشکبار تهران |حضور در رنگها و بوهای سنتی با غرفه های مهندسی

نمایشگاه گیاهان دارویی و خشکبار تهران |حضور در رنگها و بوهای سنتی با غرفه های مهندسی

نمایشگاه ساختمان دبی | راهنمای جامع حضور در نمایشگاه جهانی BIG5

نمایشگاه ساختمان دبی | راهنمای جامع حضور در نمایشگاه جهانی BIG5

نمایشگاه ساختمان دبی | راهنمای جامع حضور در نمایشگاه جهانی BIG5

کانتر نمایشگاهی | راهنمای خرید+ قیمت میز کانتر نمایشگاهی

کانتر نمایشگاهی | راهنمای خرید+ قیمت میز کانتر نمایشگاهی

کانتر نمایشگاهی | راهنمای خرید+ قیمت میز کانتر نمایشگاهی

غرفه نمایشگاهی جزیره‌ای | با ارزش ترین نوع غرفه ها در نمایشگاه

غرفه نمایشگاهی جزیره‌ای | با ارزش ترین نوع غرفه ها در نمایشگاه

غرفه نمایشگاهی جزیره‌ای | با ارزش ترین نوع غرفه ها در نمایشگاه

20 ایده برای داشتن غرفه شیک در نمایشگاه + بهترین قیمت

20 ایده برای داشتن غرفه شیک در نمایشگاه + بهترین قیمت

20 ایده برای داشتن غرفه شیک در نمایشگاه + بهترین قیمت

صفر تا صد ساخت سوله | مراحل + روش + استانداردهای اجرا

صفر تا صد ساخت سوله | مراحل + روش + استانداردهای اجرا

صفر تا صد ساخت سوله | مراحل + روش + استانداردهای اجرا

دکوراسیون دفتر کار مدیریت | 20 ایده جذاب و تازه طراحی داخلی اتاق مدیریت

دکوراسیون دفتر کار مدیریت | 20 ایده جذاب و تازه طراحی داخلی اتاق مدیریت

دکوراسیون دفتر کار مدیریت | 20 ایده جذاب و تازه طراحی داخلی اتاق مدیریت

20 طرح غرفه نمایشگاهی جذاب و کاربردی | اهمیت طراحی + نکات مهم

20 طرح غرفه نمایشگاهی جذاب و کاربردی | اهمیت طراحی + نکات مهم

20 طرح غرفه نمایشگاهی جذاب و کاربردی | اهمیت طراحی + نکات مهم

همه‌چیز درباره سوله ‌سازی | معرفی بهترین شرکت سوله ‌سازی

همه‌چیز درباره سوله ‌سازی | معرفی بهترین شرکت سوله ‌سازی

همه‌چیز درباره سوله ‌سازی | معرفی بهترین شرکت سوله ‌سازی

طراحی سوله | مراحل + روش ها + مزایا و معایب

طراحی سوله | مراحل + روش ها + مزایا و معایب

طراحی سوله | مراحل + روش ها + مزایا و معایب