سهلان sahlan
۱۰ نمونه مدرن از پارتیشن شیشه ای تک جداره + قیمت و مزایا

۱۰ نمونه مدرن از پارتیشن شیشه ای تک جداره + قیمت و مزایا

time76 روز قبل
comment0 نظر
views69 بازدید

یکی از راه‌های جدا کردن محیط به بخش‌های مختلف و استفاده بهینه از فضا، به کار بردن پارتیشن‌ها می‌باشد. پارتیشن شیشه‌ای تک جداره از تفکیک کننده های پر طرفدار برای تقسیم انواع محیط ها می باشد. این نوع تقسیم کننده‌های کاربردی هم برای اداره‌ها و هم برای خانه‌ها مفیدند. با استفاده از پارتیشن‌ها می‌توان بدون خرابی، ریخت و پاش و به سلیقه خود، محیط را به بخش‌های مختلف تقسیم بندی کرد. کاربرد این تفکیک کننده ها بسیار وسیع است. به طور خلاصه می‌توانیم بگوییم که تفکیک فضا با پارتیشن شیشه‌ای، چه در خانه و چه در سازمان ها یکی از بهترین و راحت‌ترین روش‌ها برای ایجاد تغییرات در کمترین زمان است.

در میان انواع مدل ها و جنس های مختلف این دیوارهای تفکیک کننده، پارتیشن شیشه‌ای تک جداره جزو به صرفه ترین و محبوب ترین ها می باشد. چرا که در بین انواع جنس‌ها شیشه معمولاً به علت زیبایی، ظرافت و تمیزی که دارد، جذابیت بیشتری داشته و موجب می‌شود نور محیط کم نشده و حتی جلوه مدرنی به آن بدهد.

پارتیشن شیشه‌ای تک جداره

پارتیشن شیشه‌ای تک جداره چیست؟

پارتیشن شیشه‌ای تک جداره به صورت یک تک لایه از شیشه می‌باشد که در داخل یک پروفیل قرار می‌گیرد. در واقع این جدا کننده تک جداره یک تفکیک کننده داخلی است که با استفاده از تنها یک لایه شیشه محکم و قوی برای تغییر کاربری‌ها و جداسازی قسمت‌های داخلی فضاها در اداره و خانه استفاده می‌گردد. همچنین به کار بردن آن موجب بهینه‌سازی فضا شده و به علت استفاده از شیشه در دیواره آن، نور طبیعی را از خود عبور می‌دهد و مانع تیرگی و تاریکی محیط می‌شود.

این جنس از تفکیک کننده‌های محیطی معمولاً در ادارات، فضاهای تجاری و همچنین خانه‌ها کاربرد دارند و علاوه بر ظاهر شیک و ظریف، عملکردی عالی به فضا می‌دهد. و با سرعت بالا و هزینه کم، محیط شما را کاربردی‌تر، منظم تر و زیباتر می کنند.

انواع پارتیشن شیشه‌ای تک جداره

پارتیشن های شیشه‌ای تک جداره بر اساس کاربریشان، در مدل‌ها و انواع متنوعی عرضه می‌شود که شامل موارد زیر می‌باشند.

  • پارتیشن تک جداره روکار
  • پارتیشن تک جداره شیشه‌ای توکار
  • مدل های فریم لس
  • مدل های دارای فریم
  • پارتیشن شیشه‌ای ریل‌دار
  • پارتیشن‌های تک جداره مات و رنگی
  • پارتیشن‌های اداری شیشه‌ای

انواع پارتیشن شیشه‌ای تک جداره

مشخصات فنی پارتیشن تک جداره شیشه‌ای

ساختار کلی تفکیک کننده‌های شیشه‌ای، به صورت ایستا و معمولا از جنس آلومینیوم و یا ام دی اف می‌باشند که به حالت شبکه‌ای از قطعات عمودی و افقی تشکیل شده اند. طول مقطع آنها بستگی به نوع طرح و سفارش دارد. این اسکلت اصلی به وسیله پروفیل‌ها و اتصالات مخصوص، به هم وصل می‌شوند و عایق می گردند.

داخل اسکلت اصلی، شیشه تک جداره قرار می‌گیرد که به طور معمول، ضخامت آن ۸ میل بوده و برای درزگیری و عدم لغزش دور آن یک نوار لاستیکی چسبانده می‌شود. شما می‌توانید روی بخش شیشه‌ای، انواع طرح‌ها و مدل‌های مورد نظر خود مثل اسم برند، آرم شرکت، شیشه‌های طرح‌دار، رنگی یا مات را اجرا کنید. برای ایمنی بیشتر شیشه‌ها از نوع سکوریت انتخاب می‌شوند.

مشخصات فنی پارتیشن تک جداره شیشه‌ای

ویژگی های پارتیشن شیشه‌ای تک جداره

پارتیشن شیشه‌ای تک جداره به علت ساختار ساده و هزینه مناسب، به نسبت سایر جنس‌ها، از جدا کننده‌های پرطرفدارتر می‌باشد. برخی از ویژگی‌هایی که موجب محبوبیت این تفکیک کننده پرطرفدار شده است را در ادامه ذکر خواهیم نمود.

1. نور طبیعی را از خود عبور می‌دهند: یکی از ویژگی‌های اصلی تفکیک کننده های شیشه‌ای، استفاده از شیشه در ساختار آن ها می‌باشد. در نتیجه به علت عبور نور طبیعی، دیگر محیط تاریک نمی‌شود و نیاز به نورپردازی ندارد. به علاوه در مصرف انرژی نیز صرفه‌جویی خواهد شد.

2. طراحی شیک و جذاب: این پارتیشن‌ها در عین سادگی، بسیار مدرن و مینیمال بوده و با دکوراسیون‌های جدید و روز خیلی راحت هماهنگ می‌شوند. همچنین با بخش‌بندی فضا، محیط شما همچنان دلباز و بزرگ به نظر می‌رسد و دلگیر نمی‌شود.

3. صرفه اقتصادی داشتن: این جدا کننده‌های شیشه‌ای نسبت به مدل‌های دوجداره یا سایر جنس‌ها، صرفه‌تر بوده و قیمت پایین‌تری دارند. بنابراین در فضاهایی که نیاز به جداکننده دارند، اما بنا ندارند هزینه بالایی صرف کنند بسیار مناسب است.

4. طرح‌های متنوع و کاربردی: پارتیشن شیشه‌ای در مدل‌ها و طرح‌های بسیار متنوعی از شیشه عرضه می‌شوند که جذابیت آن را چندین برابر می‌کند . طرح‌هایی مثل شیشه‌های شفاف، شیشه‌های مات، شیشه‌های طرح‌دار و رنگی. همچنین اجرا کننده می‌تواند بر حسب نیازش شیشه را مات، رنگی یا هوشمند سفارش دهد و یا طرحی را مثل برند شرکت روی شیشه هک کند یا بچسباند.

5. اجرای سریع و ساده: وقتی نیازمند به جداسازی محیط می‌باشید، ولی می‌خواهید کار سریع پیش رود و نیاز به بنایی نباشد، بهترین گزینه پارتیشن‌های شیشه‌ای است که به ریخت و پاش و بنایی اساسی در فضای درونی شما نیاز ندارد.

طراحی پارتیشن شیشه‌ای تک جداره

پارتیشن شیشه‌ای تک جداره بیشتر در چه فضاهایی کاربرد دارند؟

با توجه به ویژگی‌هایی که تقسیم کننده‌های شیشه‌ای تک جداره دارند، در محیط‌های مختلفی قابل استفاده می‌باشند. بیشترین کاربرد این دیوارهای شیشه‌ای در فضاهای زیر می‌باشد.

  • ادارات و دفترهای کاری که از این دیوارهای شیشه‌ای برای جدا کردن اتاق جلسات، ایجاد فضاهای شخصی کاری در میان کارکنان، ایجاد بخش‌های خصوصی، فضایی برای نمازخانه یا استراحت استفاده می‌گردد. با استفاده از این پارتیشن‌ها می‌توان هم فضا را جدا کرد و هم ارتباط تصویری در محیط کاری را همچنان حفظ نمود.
  • فضاهای تجاری مثل انواع فروشگاه‌ها و یا انواع رویدادهای تجاری که با استفاده از این دیوارهای جداکننده می‌توان فضاهای شیک و جدا از هم در غرفه خود برای فروشگاه درست کرد و یا ویترین‌های بسیار زیبا و جذابی را ایجاد نمود.
  • خانه‌ها و محیط‌های مسکونی که از این دیوارهای حائل شیشه‌ای برای جدا کردن برخی از بخش‌های خانه مثل حمام و سرویس بهداشتی یا آشپزخانه از سالن استفاده میکنند.

مهمترین عوامل موثر در تعیین هزینه پارتیشن تک جداره مدل شیشه‌ای

عوامل مختلفی در تعیین قیمت این تفکیک کننده های شیشه‌ای موثرند که در اینجا به برخی از مهمترین آن ها اشاره می شود.

تاثیر نوع شیشه و ضخامت آن بر قیمت پارتیشن تک جداره

شیشه‌ای که برای پارتیشن تک جداره به کار می‌رود، در ضخامت‌، ابعاد و جنس‌های مختلفی عرضه می‌شود. نوع شیشه و مرغوبیت آن با توجه به اینکه بزرگترین مواد اولیه استفاده شده در پارتیشن می‌باشد، بیشترین تاثیر را بر قیمت این دیوار جدا کننده دارد.

ضخامت شیشه پارتیشن تک جداره

پارتیشن شیشه‌ای فریم دار بهتر است یا فریم لس؟

پارتیشن‌های شیشه‌ای تک جداره در واقع یک نوع دیوار حائل در داخل ساختمان می‌باشند که با به کار بردن یک لایه شیشه محکم و مقاوم، فضاهای داخلی را به زیبایی از هم جدا می‌کنند. شیشه استفاده شده در این نوع جداکننده‌ها ضخامت کمی دارد و از نظر ساختاری مقاوم می‌باشد و جزو گزینه‌های پرطرفدار در طراحی داخلی ساختمان است. جنس شیشه‌ای که در این دیواره ها استفاده می شود، به گونه ای است که در برابر ضربه و حرارت مقاوم می باشد.

همانطور که قبل‌تر نیز اشاره شد، پارتیشن‌ها در دو نوع فریم لس و فریم‌دار طراحی می‌شوند که مدل‌های فریم‌دار برای فضاهایی که نیاز به یک دیوار محکم‌تر دارند، مناسب می باشد. از طرفی مدل‌های فریم لس ظاهر مدرن‌تر و شیک‌تری دارند و بیشتر برای فضاهای لوکس تر استفاده می‌گردند. پارتیشن‌هایی که فریم‌دار می‌باشند مسلماً قیمت بالاتری نیز دارند. چرا که میزان فریم استفاده شده و همچنین کیفیت و مرغوبیت آن و قابلیت تحمل وزن شیشه بر قیمت نصب و اجرای پارتیشن موثر است.

ابعاد و متراژ فضا

میزان متراژ و اندازه محلی که قرار است در آنجا پارتیشن‌بندی را اجرا کنید، مستقیماً بر قیمت آن موثر است. هرچه فضای شما بزرگتر باشد، مسلماً قیمت بالاتر می رود. چرا که با بلند شدن ارتفاع نیازمند شیشه بزرگتر و پروفیل‌های قوی‌تری می‌باشید و در نتیجه قیمت نیز به تناسب بالاتر می‌رود. 

کیفیت ساخت پارتیشن

برای تولید یک پارتیشن شیشه‌ای تک جداره انواع متنوعی از شیشه‌ها و یراق آلات استفاده می‌گردد. کیفیت و نوع شیشه‌ای که استفاده می‌شود، همچنین استحکام و کیفیت یراق آلات و میزان مرغوبیت آنها و در کنار آن تخصص سازنده و اجرای تمیز و حرفه ای، مستقیماً بر قیمت این دیواره های شیشه‌ای تاثیرگذار است .

پارتیشن شیشه‌ای فریم دار

هزینه نصب و اجرای پارتیشن شیشه‌ای تک جداره چطور تعیین می شود؟

برای تعیین قیمت پارتیشن شیشه‌ای تک جداره عوامل متعددی دخیل اند. مواردی چون اندازه و ابعاد محلی که قرار است در آنجا پارتیشن نصب شود، ضخامت شیشه‌ای که برای آن استفاده می‌شود و همچنین نوع شیشه و مرغوبیت آن که تاثیر زیادی بر قیمت این دیوار جدا کننده دارد.به علاوه نوع یراق آلات و اتصالاتی که برای ساخت و متصل کردن اجزای مختلف پارتیشن شیشه‌ای استفاده می‌گردد نیز در قیمت موثرند. مثلاً اگر قرار است پارتیشن فریم‌دار نصب کنید با پارتیشن بدون فریم قیمتش متفاوت است. علاوه بر قیمت فریم، هزینه نصب این دو نیز با هم فرق دارند. برای تعیین دقیق قیمت این پارتیشن‌ها لازم است کارشناس، فضای شما را بررسی کرده و با توجه به نوع شیشه مورد نیازتان و ابعاد و مساحت محیط و طرح انتخابی شما، قیمت را برایتان مشخص می‌کند.

اهمیت گارانتی و خدمات پس از فروش پارتیشن های شیشه‌ای

با توجه به حساسیت پارتیشن‌های شیشه‌ای، لازم است حتماً از یک شرکت معتبر و با تجربه سفارش بگیرید. مسلماً نوع شرکت و برند انتخابی شما بر قیمت خریدتان نیز موثر است. سعی کنید شرکت‌هایی را انتخاب کنید که همواره پاسخگوی سوالات شما بوده  و مشاوره صحیح داده و پس از فروش خدمات پشتیبانی نیز ارائه دهند. به طور معمول فروشندگانی که خدمات پس از فروش و پشتیبانی دارند، ممکن است کمی هزینه بالاتری را اراپه دهند، اما در ازای آن مشکلات احتمالی پس از خریدتان را برطرف می کنند. این هزینه‌ها شامل خدماتی مثل گارانتی محصول تا مدتی مشخص، تعمیرات در صورت وجود مشکل در زمان معین شده وهمچنین ارائه مشاوره‌های فنی در زمان بروز مشکل به شما می‌باشد که موجب می‌شود شما با اطمینان خاطر بیشتری خرید کنید.

هزینه پارتیشن شیشه‌ای تکجداره

مزایا و معایب پارتیشن شیشه‌ای تک جداره

تا اینجا در این مقاله که توسط شرکت سهلان نگاشته شده است، به معرفی پارتیشن شیشه‌ای تک جداره پرداختیم. در این قسمت سعی داریم این دیوار شیشه‌ای پر کاربرد را با سایر پارتیشن‌ها مقایسه کنیم. انتخاب و نصب پارتیشن شیشه تک جداره در محیط خانه یا ادارات یا هر محیط دیگری ممکن است یک سری مزایا و معایبی را با خود به همراه داشته باشد که بهتر از قبل از هرگونه انتخاب با آنها آشنا باشید.

مزایای پارتیشن شیشه‌ای تک جداره

  1. این پارتیشن‌ها به خاطر داشتن ساختاری ساده، قیمت پایین‌تری نسبت به سایر پارتیشن ها از جمله دو جداره ، گچی یا چوبی دارند و در کنار کاربردی بودن بسیار مقرون به صرفه هستند.
  2. اجرا و نصب این نوع از پارتیشن ساده و سریع است. نیازی به بنایی نیست و یا برای نصب آن ها لازم نیست تغییرات اساسی در محیط انجام دهید. این در حالیست که سایر پارتیشن‌ها برای نصب و اجرا نیاز به خرابکاری بیشتری دارند.
  3. طرح‌های متنوع در این مدل پارتیشن موجب شده که به راحتی با انواع فضاها و دکوراسیون مدرن و یا کلاسیک هماهنگ شود.
  4. انتقال و حمل و نقل آن ساده تر است
  5. سر و صدای مزاحم و اضافی را کم می‌کند
  6. می‌توان برای پوشش از انواع شیشه‌ها از جمله رنگی، طرح‌دار، مات هوشمند و مانند آن استفاده کرد .
  7. از تلاف انرژی جلوگیری می‌کند
  8. با وجود یک دیوار جدید در انتقال نور مشکل ایجاد نمی‌کند
  9. محیط کاری را رسمی‌تر و شیک‌تر نشان می‌دهد

معایب استفاده از پارتیشن شیشه‌ای تک جداره

در کنار مزایای ذکر شده لازم است با یرخی محدودیت هایی که این جداکننده پرطرفدار بوجود می آورد آشنا شوید تا بهترین انتخاب را به تناسب شرایط خود، داشته باشد.

  1. ارتباط میان افراد با این دیوارها کاهش می یابد
  2. با تفکیک و جداسازی فضا امکان دارد تعامل و روحیه تیمی افراد کم شود
  3. در صورت طراحی نادرست و نصب نامناسب فضای شما را شلوغ‌تر نشان می‌دهد
  4. در صورت عدم اجرای مناسب و تغییر ظاهر محیط اداری ممکن است کارایی کارمندان را کاهش دهد.

خرید پارتیشن شیشه‌ای تک جداره

مهمترین نکاتی که قبل از خرید و سفارش پارتیشن شیشه‌ای باید بدانید!

زمانی که بنا دارید برای جداسازی فضای محیط خود از پارتیشن شیشه‌ای تک جداره استفاده کنید، لازم است به موارد زیر توجه نمایید تا بتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید.

ویژگی‌های فضا و محیط خود را بررسی کنید. ابتدا دقت کنید که برای جداسازی فضای شما چه نوع پارتیشنی بهتر است و ظرفیت این پارتیشن در چه حد باید باشد. همچنین اگر بناست صدا از آن عبور نکند، چه کیفیت شیشه‌ای باید استفاده شود. اگر به این نکات توجه نکنید ممکن است پس از خرید و نصب متوجه شوید که نیازتان برطرف نشده و متضرر خواهید شد.

در وهله دوم هدف خودتان را از جداسازی فضا مشخص کنید. این گزینه در راستای مورد قبلی انجام می‌شود. یعنی ابتدا تعیین کنید که چرا می‌خواهید فضای خود پارتیشن بندی کنید و قرار است به چه نتیجه‌ای برسید. دلیل این امر هم این است که پارتیشن‌ها قابلیت‌های مختلفی و هر یک ویژگی منحصر به فردی دارند و برای یک هدف مناسبند. مثلاً بعضی پارتیشن‌ها فقط فضا را جداسازی و تقسیم می‌کنند و مانع دید افراد و انتقال سر و صدا نمی‌شود. اگر نیاز دارید فضای خصوصی برای کارمندان ایجاد کنید، حتماً لازم است از شیشه‌های مات یا طرح‌دار استفاده نمایید. همچنین اگر انتقال سر و صدا برای شما مهم است، باید از شیشه‌هایی استفاده کنید که ضخیم‌تر بوده و صدا را از خود عبور ندهند. پس تعیین هدف شما از تفکیک فضا، نکته بسیار مهمی قبل از سفارش می‌باشد.

نمونه کار های پارتیشن تک جداره شیشه‌ای

برای آشنایی بیشتر با انواع مدل‌های پارتیشن شیشه‌ای تک جداره و گرفتن ایده برای اجرا در محل مورد نظر متناسب با فضای خود، برخی نمونه کارهای اجرا شده را در ادامه قرار خواهیم داد.

نمونه کار های پارتیشن تک جداره


پارتیشن شیشه‌ای تک جداره مات


 پارتیشن شیشه‌ای تک جداره طرحدار


نمونه کار های پارتیشن شیشه‌ای تک جداره


پارتیشن شیشه‌ای تک جداره


پارتیشن تک جداره شیشه‌ای


پارتیشن شیشه‌ای تک جداره با طرح برند


پارتیشن شیشه‌ای تک جداره


پارتیشن شیشه‌ای تک جداره رنگی

سخن پایانی

یکی از روش‌های جداسازی فضاهای داخلی در ادارات و یا خانه‌ها بدون انجام بنایی و دست بردن در نقشه ساختمان، استفاده از انواع پارتیشن‌ها می‌باشد که در میان آنها پارتیشن شیشه‌ای تک جداره انتخاب هوشمندانه‌تری است .به خصوص برای افرادی که می‌خواهند با هزینه کم و سرعت بالا یک دیوار حائل در میان فضاها ایجاد کنند.

علاوه بر آن استفاده از این نوع پارتیشن‌ها امکان عبور نور طبیعی را به شما داده و در نتیجه در مصرف انرژی صرفه‌جویی می‌شود و نیاز به نورپردازی خاصی ندارد. نصب این دیوارهای جدا کننده سیار سریع‌تر از دیگر جنس‌ها بوده و تنها نکته مهمی که در انتخاب و سفارش آن لازم است مورد توجه قرار بگیرد انتخاب شیشه با کیفیت و مرغوب می‌باشد.

دیدگاه تون رو بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

20 ایده برای داشتن غرفه شیک در نمایشگاه + بهترین قیمت

20 ایده برای داشتن غرفه شیک در نمایشگاه + بهترین قیمت

20 ایده برای داشتن غرفه شیک در نمایشگاه + بهترین قیمت

صفر تا صد ساخت سوله | مراحل + روش + استانداردهای اجرا

صفر تا صد ساخت سوله | مراحل + روش + استانداردهای اجرا

صفر تا صد ساخت سوله | مراحل + روش + استانداردهای اجرا

تجهیزات غرفه نمایشگاهی + لیست کامل وسایل و لوازم 1403

تجهیزات غرفه نمایشگاهی + لیست کامل وسایل و لوازم 1403

تجهیزات غرفه نمایشگاهی + لیست کامل وسایل و لوازم 1403

دکوراسیون دفتر کار مدیریت | 20 ایده جذاب و تازه طراحی داخلی اتاق مدیریت

دکوراسیون دفتر کار مدیریت | 20 ایده جذاب و تازه طراحی داخلی اتاق مدیریت

دکوراسیون دفتر کار مدیریت | 20 ایده جذاب و تازه طراحی داخلی اتاق مدیریت

20 طرح غرفه نمایشگاهی جذاب و کاربردی | اهمیت طراحی + نکات مهم

20 طرح غرفه نمایشگاهی جذاب و کاربردی | اهمیت طراحی + نکات مهم

20 طرح غرفه نمایشگاهی جذاب و کاربردی | اهمیت طراحی + نکات مهم

همه‌چیز درباره سوله ‌سازی | معرفی بهترین شرکت سوله ‌سازی

همه‌چیز درباره سوله ‌سازی | معرفی بهترین شرکت سوله ‌سازی

همه‌چیز درباره سوله ‌سازی | معرفی بهترین شرکت سوله ‌سازی

طراحی سوله | مراحل + روش ها + مزایا و معایب

طراحی سوله | مراحل + روش ها + مزایا و معایب

طراحی سوله | مراحل + روش ها + مزایا و معایب

سوله صنعتی | ساخت سوله صنعتی با سهلان به صورت تخصصی

سوله صنعتی | ساخت سوله صنعتی با سهلان به صورت تخصصی

سوله صنعتی | ساخت سوله صنعتی با سهلان به صورت تخصصی

نمایشگاه آرایشی بهداشتی | نکات مهم غرفه نمایشگاهی پوست و مو

نمایشگاه آرایشی بهداشتی | نکات مهم غرفه نمایشگاهی پوست و مو

نمایشگاه آرایشی بهداشتی | نکات مهم غرفه نمایشگاهی پوست و مو

غرفه پیش ساخته | [ انواع+ مزایا+ معایب سازه پیش ساخته نمایشگاهی]

غرفه پیش ساخته | [ انواع+ مزایا+ معایب سازه پیش ساخته نمایشگاهی]

غرفه پیش ساخته | [ انواع+ مزایا+ معایب سازه پیش ساخته نمایشگاهی]