مقدمه
نرم افزار طراحی غرفه نمایشگاهی نرم افزاری است که در خلق محیطی جذاب برای به نمایش گذاشتن توانمندیها، محصولات و خدمات در یک نمایشگاه به شما کمک میکند. نرمافزارهای تخصصی در این زمینه انواع مختلفی دارد و کار کردن با هر کدام اصول خاص خود را میطلبد. اما هدف همه آنها یک چیز است: خلق محیطی طبیعی و جذاب برای تبلیغات، فروش و در معرض دید گذاشتن برند و کسب و کار در نمایشگاههایی که مشتریان هدف از آن بازدید میکنند.
وقتی صاحب کسب و کار و یا برند خاص هستید و یا محصول خاصی را ارائه میدهید مطمئناً به دنبال دیده شدن و جذب مشتری هستید. نرم افزار غرفه سازی برای نمایشگاه به طراحان کمک میکند تا فضایی متناسب با سلیقه شما و مشتریانتان در نمایشگاه ایجاد کند. در اینجا قصد داریم شما را با وظایف طراح غرفه، روشهای طراحی و معرفی نرم افزار طراحی غرفه نمایشگاهی آشنا کنیم. با ما همراه باشید.
وظایف طراح غرفه نمایشگاهی چیست؟
طراح غرفه نمایشگاهی همچون سایر حرفهها باید یک سری نکات را در کار خود رعایت کند. از کارهایی که باید به آن توجه داشت توجه به متناسب بودن عناصری است که در غرفهسازی از آن استفاده میشود؛ توجه به جایگذاری صحیح هر کدام از عناصر، توجه به رنگبندی و ترکیبهای رنگی که از آنها استفاده میکند و همچنین نورپردازی که خودش روش خاصی را میطلبد. نرم افزار طراحی غرفه نمایشگاهی به طراحان در این زمینه کمک خواهد کرد.
در میان همه این موارد رنگبندی و نورپردازی از مهمترین فاکتورهایی است که یک طراح غرفه نمایشگاهی باید به آن توجه کند. شاید غرفهدار از شما یک غرفه جذاب با هزینه نه چندان بالا بخواهد. شما میتوانید با انتخاب رنگهای درست و نورپردازی مناسب با سادهترین متریال غرفهای جذاب و شیک تحویل مشتری بدهید.
انتخاب متریال مناسب
انتخاب نوع متریال بستگی به مقدار هزینهای دارد که غرفهدار برای طراحی غرفه میپردازد. مسلّم است که یک طراح خوب غرفه نمایشگاهی باید با متریالهای مختلف در این زمینه آشنایی کامل داشته باشد. انتخاب متریال مناسب و استفاده اصولی از آن میتواند به خلق محیطی جذاب به شما کمک کند.
تجسم و طراحی
طراحی با نرم افزار طراحی غرفه نمایشگاهی یک دید کلی به شما و مشتریان میدهد. بعد از اصلاح طرح و تأیید آن از دید مشتری باید به سراغ اقدامات بعدی برای تکمیل کار رفت.
روشهای طراحی غرفه نمایشگاهی
طراحی غرفه نمایشگاهی به روشهای مختلفی انجام میشود. نرم افزار غرفه سازی برای نمایشگاه به شما در خلق آثار جذاب کمک خواهد کرد. البته در این طراحیها برای نتیجه بهتر باید اصول طراحی را رعایت کرد. از مهمترین اصول کار با نرم افزار طراحی بررسی موقعیت و توجه به نکات و استانداردهای طراحی است. مثلاً رعایت فاصلهگذاری در میان وسایل غرفهسازی نکتهای است که باید به آن توجه داشت. روشهای مختلف طراحی غرفه شامل موارد زیر است:
روش طراحی غرفههای مدرن
غرفههای مدرن غرفههایی جذاب و منحصر بفرد است. در این نوع طراحی از سازههای شکسته و باکسهایی درون یکدیگر استفاده میشود. همچنین رنگهای به کار گرفته شده در این مدل معمولاً سفید، مشکی و یا طیفهایی است که نزدیک این دو رنگ است.
روش طراحی غرفه اکونومی
از روشهای ساده و کم هزینه برای طراحی غرفههای نمایشگاهی روش اکونومی است. در این روش به کمک سادهترین تجهیزات غرفهسازی انجام میشود.
روش طراحی غرفه کلاسیک
بعضی از افراد در دکوراسیون و سبک لباس پوشیدن طرفدار سبک کلاسیک هستند. به کمک نرم افزار طراحی غرفه نمایشگاهی میتوان این سبک را به خوبی طراحی کرد. غرفههای کلاسیک معمولاً نورپردازیهای مخصوصی دارند که با لوسترهای مخصوصی انجام میشود. تجهیزات لازم برای طراحی این سبک هزینهبر است از این رو هزینه غرفهسازی کلاسیک نسبت به روشهای دیگر بالاتر است.
نرمافزارهای برتر در طراحی غرفه نمایشگاهی
نرمافزارهایی که هر کدام قابلیت و ویژگی خاص خود را دارند هر کدام میتوانند به تنهایی یا در کنار هم به خلق طرحی جذاب و هوشمندانه برای غرفه نمایشگاهی کمک کنند.
3D MAX
تری دی مکس از بهترین نرمافزارهای حوزه گرافیک است. این نرم افزار با خلق مدلهای سه بعدی کار طراحی را برای طراحان بسیار راحتتر میکند. از ویژگیهای برجسته نرم افزار 3D MAX داشتن طراحیهای آماده برای ساخت غرفه است. این طرحهای آماده به شما کمک میکند که با نحوه چیدمان و فضای طراحی آشنا شوید و از آن ایده بگیرید.
این نرمافزار طراحی غرفه نمایشگاهی علاوه بر طراحی غرفه برای ساخت فیلم، بازی و طرحهای معماری کاربرد دارد. داشتن طرحهای سه بعدی در این نرم افزار باعث جذب بیشتر مشتریان میشود. در کل از مزایای تری دی مکس داشتن محیطی است که خلاقیت شما را تقویت میکند.
DS Max3
Ds Max3 از دیگر نرمافزارهایی است که برای طراحی غرفه از آن استفاده میشود. از ویژگیهای این نرمافزار استفاده از تکنولوژیهای پیشرفته برای مدلسازیهای سه بعدی است. همچنین برای تنظیمات نورپردازی، تجسم غرفههای نمایشگاهی، انیمیشن و ساخت مدلهای پیچیده یک نرمافزار کاربردی است.
SketchUp
از نرمافزارهای ساده و سریع نسبت به سایر مدلها میتوان به SketchUp اشاره کرد. این نرمافزار با ساخت مدلهای سه بعدی برای ایجاد طرحهای اولیه و مفهومی برای غرفهسازی مناسب است.
AutoCAD
اتو کد نرم افزاری معروف در زمینه طراحی فنی و معماری است. از این نرم افزار برای ایجاد نقشهها و مدلهای دقیق ساختمانی استفاده میشود.
Revit
نرم افزار طراحی غرفه نمایشگاهی Revit نرمافزاری برای معماران و مهندسان ساختمان است. برای مدلسازی ساختمان و ایجاد طرحهای دقیق و همچنین غرفهسازی نمایشگاهی از آن استفاده میشود.
Cinema 4D
Cinema 4D برای نمایش سه بعدی و ساخت انیمیشن استفاده میشود و میتواند گزینه مناسبی برای طراحی خلاقانه غرفه نمایشگاهی باشد.
Adobe Photoshop
فتوشاپ نرمافزاری قدرتمند و بیرقیب برای ویرایش تصاویر، ایجاد نقشههای مفهومی و افکتهای جذاب است که برای طراحی غرفهها از آن استفاده میشود.
سخن پایانی
طراحی غرفه نمایشگاهی که توسط طراحان و به وسیله نرم افزار طراحی غرفه نمایشگاهی صورت میگیرد نیازمند دقت و توجه در این زمینه است. کسانی که مهارت کامل در این زمینه دارند میتوانند طرحهایی جذاب ارائه دهند که کمتر کسی توان رقابت با آن را پیدا کند.
نرم افزار غرفه سازی برای نمایشگاه مانند تری دی مکس برای طراحی و مدلسازیهای سه بعدی به طراحان کمک میکند. قابلیتهای بالای این نوع نرمافزارها امکان ایجاد طرحهایی با کمترین عیب و نقص را برای طراحان ایجاد میکند. مدت زمان برگزاری نمایشگاهها معمولاً محدود است و وقت زیادی برای نمایش محصولات و خدمات وجود ندارد. با طراحی جذاب و خلاقانه مشتریان را جذب غرفه کنید و آنها را راضی نگه دارید.